Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Šou Návštevníci sa začala: Sexi modelka provokuje
Zdielať na

Šou Návštevníci sa začala: Sexi modelka provokuje

BRATISLAVA / Televízia JOJ vo štvrtok večer odštartovala vysielanie dlho očakávanej reality šou Návštevníci. Tvorcovia formátu preniesli súťažiacich do 19. storočia, keď "remeslo malo ešte zlaté dno" a svet nežil v súčasnej modernej dobe.

Štrnásť súťažiacich sa ocitlo v hlbokej minulosti historického Pállfyovského kaštieľa. Ich ďalšia existencia závisí od ich vlastnej odvahy, šikovnosti, zručnosti, umu a najmä statočnosti. Tieto vlastnosti boli typické pre 19. storočie.

Šou sa odohráva na historickej farme z obdobia okolo roku 1840. Súťažiaci si preveria hlavne svoju schopnosť prežiť a prispôsobiť sa náročným podmienkam. Tvorcovia sľubujú, že súťažiaci siahnu až na dno svojich vlastných síl.

Divákov a súťažiacich bude sprevádzať skúsená moderátorka Vera Wisterová, ktorá sa na show už veľmi teší. "Moderovanie Návštevníkov je pre mňa jedinečný spôsob, ako si vyskúšať návrat do minulosti na vlastnej koži a zažiť, ako vyzeral svet pred takmer dvesto rokmi. Prekvapilo ma zároveň, s akou dôslednosťou je panstvo pripravené. Tvorcovia mysleli na všetky detaily. Keď tam človek strávi istý čas, skutočne získa pocit, že sa vrátil naspäť do histórie. Na dvore nič nenasvedčuje tomu, že sa píše rok 2016,“poznamenala moderátorka.

Televízia JOJ plánuje Návštevníkov vysielať štyri razy do týždňa, v pondelok a v piatok o 20:35 a v utorok a štvrtok o 21:30.

Súvisiace články