Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Nový seriál Pravá tvár privedie dievča z Oravy do Bratislavy, aby sa pomstilo
Zdielať na

Nový seriál Pravá tvár privedie dievča z Oravy do Bratislavy, aby sa pomstilo

BRATISLAVA / Romantický príbeh s dramatickou zápletkou - presne na toto vsadili tvorcovia celkom nového seriálu televízie JOJ, ktorý sa nakrúca práve v týchto dňoch. Seriál sa volá Pravá tvár.

Hlavnou hrdinkou seriálu je dievča z Oravy. "Prichádza do Bratislavy, s cieľom pomsty. Hľadá človeka, o ktorom si myslí, že je zodpovedný za smrť jej sestry. V priebehu  šestnástich dielov ako ona pátra zisťuje, že si ho zamenila za niekoho iného," prezrádza Danica Hričová kreatívna producentka. 

Hlavnou témou bude predsalen romantika. V hlavnej úlohe sa predstaví mladá a talentovaná herečka Monika Horváthová, ktorá si poprvýkrat zahrá v seriáli a jej hereckým partnerom je už ostrieľaný herec Marek Geišberg, syn známeho herca a muzikantka Mariána Geišberga.

"Nechávam ich na konci improvizovať a na to, aby tí herci vedeli improvizovať, musí byť medzi nimi chémia. A tá medzi nimi je," vysvetľuje režisér Braňo Mišík. "S Marekom sme si vybudovali veľmi ľudský priateľský vzťah, takže sa mi veľmi dobre pracuje," zhrnula herečka.

Každý z nás má svoju vlastnú prestavu o ideálnom rande. "Niekde pekná večera, a potom večera,"  opisuje herečka Horváthová. "Ja si romantiku predstavujem možno niekde na chalupe v lese, s pohárom vína," dodáva Marek Geišberg.

Zdielať na

Súvisiace články