Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Romantika, napätie a vtip. JOJka nakrúca nový seriál Hotel
Zdielať na

Romantika, napätie a vtip. JOJka nakrúca nový seriál Hotel

BRATISLAVA / Romantiky a humoru nie je nikdy dosť! A keď sa k tomu ešte pridá krásne prostredie, úspech je zaručený. Presne v tomto duchu sa v týchto dňoch nakrúca nový romatický komediálny seriál televízie JOJ s názvom Hotel.

Hlavnou hrdinkou romantickej komédie je herečka Zuzana Konečná alias Dorota. "Je to obyčajné dievča, nešťastnica, lebo všetko čo chce, vylepšiť, tak pokazí," vysvetľuje herečka. 

"Prichádza do hotela ako nevesta, a všetko sa pokašle," opisuje Danica Hričová, kreatívna producentka. Napriek tomu, že Dorota sa nevydá, v hoteli zostane zamestnaná. 

Hovoríme o romantickej komédii a nebude v nej chýbať aj láska. Iskriť to začne medzi Dorotou a Romanom - manažérom hotela, ktorého stvárnil sympatický Milo Kráľ.

"My sme tak podobne energetickí, flegmatickí ľudia, robí sa mi s ním dobre," odpovedala na to, ako sa herečke robí s Kráľom. Seriál sľubuje divákom niečo netradičné. "Celkom poctivú filmársku robotu, čo je výnimočné v rámci slovenskej seriálovej tvorby," dodáva Hričová.

Zdielať na

Súvisiace články