Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Hlúposť nie je trestná, podvod áno. Veštica vytiahla z klienta 700 tisíc
Zdielať na

Hlúposť nie je trestná, podvod áno. Veštica vytiahla z klienta 700 tisíc

NEW YORK / Newyorčan, ktorý vyhľadal pomoc veštice, aby vyriešil svoj vzťah, prišiel o viac ako 700 000 dolárov. Veštica Priscilla Delmaro teraz čelí žalobe za krádež.

Tridsaťdvaročný muž z New Yorku povedal polícii, že v auguste 2013 konzultoval svoj ľúbostný vzťah s vešticou. Tá mu tvrdila, že od ženy, ktorú miluje a ktorá jeho lásku neopätuje, ho oddeľujú zlí duchovia.

Podľa vyhlásenia, ktoré spísal so súkromným detektívom, mu 26-ročná veštica  povedala, že on a Michelle sú "dva plamene" oddelené negativitou", píše portál businnesinsider.com. Jasnovidka tvrdila, že jej to hovoria duchovia, muž u nej absolvoval niekoľko sedení.

Viac ako 713 tisíc dolárov

Muž podľa vlastných slov zaplatil 80 000 dolárov za poslanie duchov do inej dimenzie. 30 000 za hodinky značky Rolex, ktoré by očistili hriechy minulosti, a 40 054 dolárov za diamantový prsteň od Tiffanyho, aby zachránil svoju energiu. Štyridsať tisíc ho stáli ďalšie výdavky.

Muž, ktorý v spisoch nie je identifikovaný povedal polícii, že zaplatil tisícky dolárov. Vo februári 2014 zistil, že Michelle je mŕtva. Ohradil sa tým, že jasnovidka mu povedala, že bude reinkarnovaná.

Kým všetko ohlásil na políciu, snažil sa nájsť "novú" Michelle. Minul 713 975 dolárov.

Priscila Delmaro a jej komplic, 27-ročný Bobby Evans, boli zatknutí 26. mája.

Pred pol rokom sa na Slovensku objavil prípad, kedy veštica posielala listy mŕtvej žene. V nich jej sľubovala nový, lepší život. Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články