Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Fotka, ktorá rozdelila ľudí. Ide mačka po schodoch nahor alebo nadol?
Zdielať na

Fotka, ktorá rozdelila ľudí. Ide mačka po schodoch nahor alebo nadol?

BRATISLAVA / Pamätáte si bielo-zlaté alebo modro-čierne šaty? Zabudnite na ne. Teraz je tu nová fotka, ktorá sa okamžite stala virálnou. Ide táto mačka nahor alebo nadol po schodoch.

V minulosti rozdelila ľudí na internete kauza o farbe šiat. Teraz je tu opäť niečo podobné, čo precvičí ľudský mozog.

Ide mačka na fotke, ktorú zverejnil portál 9gag.com, po schodoch nahor alebo nadol? Na prvý pohľad to vyzerá tak, že mačka ide nadol. Niektorí argumentujú hranami schodov či tieňmi za mačkou.

Iní hovoria, že mačka ide hore schodami a že pohľad na schody je zvrchu.

Na internete sa okamžite rozpútala búrlivá diskusia. Spomína sa dokonca sklon kachličiek. "Zdá sa, že mačka ide nahor schodami," cituje Jorgeho Rodrigueza The Daily Mail.

9gag.com

"V materiáli schodov sú jednoznačne viditeľné drobné kamienky. Čo znamená, že materiál schodov, na tej strane, ktorá je smerom k nám, bol v čase budovania schodov tekutý," hovorí diskutér Asango.

"Schody nemohli byť urobené týmto spôsobom, ak by fotografia bola urobená zdola," dodal Asango.

Farba šiat rozhádala celý svet

Podobnou témou bola aj farba šiat, ktorá rozhádala celý svet. Všetko spôsobila žena, ktorí na Twitter zavesila fotografiu šiat, ktoré jej poslala mama.

Nevestina mama chcela pomôcť svojej dcére pri nákupe šiat. V obchode našla modro-čierne šaty a aby ich dcéra schválila, poslala jej ich vyfotené prostredníctvom telefónu, napísal denník The Daily Mail.

Konflikt začal hneď potom, ako šaty ukázala budúca pani svojmu nastávajúcemu. Ten tvrdil, že sú zlato-biele. Nevesta šaty zavesila na sociálne siete a okamžite rozpútala búrlivú debatu.

Pozrite si priložené video:

Súvisiace články