Recept šéfkuchára Massima. Morský vlk na citróne s jahodovým kaviárom
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil lahôdku s názvom Morský vlk na citróne a jahodovým kaviárom.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil špecialitu s názvom Morský vlk na citróne s jahodovým kaviárom.
Pre 2 osoby potrebujeme:
2 filety morského vlka
1 citrón
1 dcl bieleho vína
1 dcl zeleninového vývaru
20 g hladkej múky
20g masla
soľ, čierne korenie, olivový olej, petržlenovú vňať
Pozrite si recept šéfkuchára Massima: