Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Recept šéfkuchára Massima. Morský vlk na citróne s jahodovým kaviárom
Zdielať na
Zaujímavosti

Recept šéfkuchára Massima. Morský vlk na citróne s jahodovým kaviárom

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil lahôdku s názvom Morský vlk na citróne a jahodovým kaviárom.

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil špecialitu s názvom Morský vlk na citróne s jahodovým kaviárom.

Pre 2 osoby potrebujeme:

2 filety morského vlka
1 citrón
1 dcl bieleho vína
1 dcl zeleninového vývaru
20 g hladkej múky
20g masla

soľ, čierne korenie, olivový olej, petržlenovú vňať

Pozrite si recept šéfkuchára Massima:

Zdielať na

Súvisiace články