Recept šéfkuchára Massima. Cviklový krém Sv. Jakuba s tapiokou
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil lahodný cviklový krém s mušľou Sv. Jakuba s tapiokou.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Laterna v bratislavskom River Parku pripravil cviklový krém s mušľou Sv. Jakuba a tapiokou.
Cviklový krém:
1 kg cvikle
50 g šarlotky
olivový olej
soľ
čierne korenie
4 ks mušlí Sv. Jakuba
1 ks šalotky
40 g perličiek tapioka
Pozrite si priložený recept: