Skoro jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Recept šéfkuchára Massima. Cviklový krém Sv. Jakuba s tapiokou
Zdielať na
Zaujímavosti

Recept šéfkuchára Massima. Cviklový krém Sv. Jakuba s tapiokou

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil lahodný cviklový krém s mušľou Sv. Jakuba s tapiokou.

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Laterna v bratislavskom River Parku pripravil cviklový krém s mušľou Sv. Jakuba a tapiokou.

Cviklový krém:

1 kg cvikle
50 g šarlotky
olivový olej
soľ
čierne korenie

4 ks mušlí Sv. Jakuba
1 ks šalotky
40 g perličiek tapioka

Pozrite si priložený recept:

Zdielať na

Súvisiace články