Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Chcela navštíviť svoju lásku, uviazla v komíne
Zdielať na

Chcela navštíviť svoju lásku, uviazla v komíne

Zdroj: SITA

LOS ANGELES / Hneď dvakrát sa v kalifornskom Thousand Oaks dostala do problémov tridsaťročná žena, ktorá sa vydala netradičnou cestou do domu svojho vyvoleného. Z komínu, v ktorom uviazla, ju museli zachrániť hasiči. Polícia ju hneď obvinila z porušovania domovej slobody. Jej vyvolený o návštevu nestál.

Za mužom, s ktorým sa zoznámila v internetovej diskusii, sa Genoveva Nunez-Figuero rozhodla spustiť komínom, ale zle odhadla svoje proporcie.

V dvojmetrovej šachte uviazla a privolaní hasiči museli komín rozobrať až na úroveň strechy a prepláchnuť mydlovou vodou.

"Uviazla tam napevno, tehly padajúce na hlavu boli to posledné, čo potrebovala," popísal situáciu hovorca záchranárov Bill Nash.

SITA

Majiteľ domu Lawrence Fernandez nebol v tej chvíli doma. Na podivný hluk v komíne ho upozornila susedka. Policajtom Fernandez priznal, že sa so ženou zoznámil cez internet, parkrát sa s ňou zišiel, ale tým všetko skončilo. Do jeho domu sa údajne pokúsila dostať niekoľkokrát.

Votrelkyňa je na pozorovaní v losangeleskej nemocnici. Po prepustení sa bude zodpovedať pred súdom z porušovania domovej slobody a klamania policajtov. Pri zatýkaní zaprela svoju identitu.

Súvisiace články