Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Hľadala vlastnú matku. Zistila, že si zobrala svojho brata
Zdielať na

Hľadala vlastnú matku. Zistila, že si zobrala svojho brata

Zdroj: Reprofoto/Radio Globo

SAO PAOLO / Manželia z brazílskeho Sao Paolo pátrali po svojich matkách, ktoré ich v detstve opustili. Obaja poznali meno a vek matky. Zhodu mena považovali kvôli jeho častému výskytu za náhodu. Program v rádiu zameraný na hľadanie stratených príbuzných odhalil, že matku majú spoločnú a sú súrodencami, píše Mirror.co.uk.

Tridsaťdeväťročná Adriana a o dva roky mladší Leandro sú manželmi už desať rokov. Majú šesťročnú dcéru. Z dôvodu ochrany súkromia nezverejnili svoje priezvisko.

Leandro vedel, že ho matka opustila, keď mal osem rokov. Vychovala ho macocha. Adriana prišla o matku, keď mala jeden rok a potom vyrastala s otcom.

Obaja sa snažili svoje matky vypátrať, ale dlhé roky sa im to nedarilo. Adriana sa obrátila na program rádia Globo, ktorý pomáha s hľadaním príbuzných, píše Mirror.co.uk.

Rozdelí ich iba smrť

V živom vysielaní sa s ňou spojila jej vlastná matka a povedala jej, že mala okrem nej aj syna - Leandra. Netrvalo dlho a šokujúce odhalenie bolo na svete. Syn a manžel v jednom je tá istá osoba.

"Bojím sa ísť domov. Čo ak ma Leandro nebude chcieť? Tak veľmi ho milujem," povedala Adriana vo vysielaní.

Jej obavy boli zbytočné. "Stalo sa tak, lebo to chcel Boh. Rozdelí nás iba smrť. Stretli sme sa so zvyškom rodiny a povedali sme im, že ostaneme spolu," dodala Adriana.