Jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
VIDEO. Prepad cesty v rannej špičke!
Zdielať na

VIDEO. Prepad cesty v rannej špičke!

ŤUMEN / Nečakaný šok zažili vodiči počas rannej dopravnej špičky v sibírskom meste Ťumen. Cesta, na ktorej sa vytvorila kolóna, sa prepadla. Zázrakom neskončilo žiadne z áut na dne obrovského krátera. Informáciu priniesol server New York Daily News.

O vlások...

Vodiči stáli v kolóne na Charkovskej triede. V tesnej blízkosti stojacich automobilov sa prepadla cesta. Vodič jedného z áut unikol len o vlások nešťastiu. Obrovská diera sa otvorila priamo vedľa predného kolesa jeho auta, píše NY Daily News.

Okamžite po incidente bola cesta uzavretá. Podľa expertov spôsobili prepad silné dažde, ktoré sa pred časom prehnali oblasťou.

Zosuv zničil 10 áut

Podobný prípad sa stal nedávno v americkom meste Baltimore. Dramatické video zachytáva, ako sa niekoľko áut prepadlo na koľajisko. Obrovská jama sa otvorila na ceste. Skončilo v nej niekoľko automobilov. Niektoré ostali visieť na hrane.

Obyvateľom amerického mesta Baltimore pred očami zmizli v priebehu niekoľkých sekúnd autá:

Príčinou kolapsu boli mohutné dažde, ktoré v oblasti Baltimore vyvolali rozsiahle záplavy. Obyvatelia sa na rozpadajúce cesty sťažovali už vlani. Nikto na ich požiadavky nereagoval.

Súvisiace články