Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
VIDEO. Na bojovníkov Talibanu zaútočilo UFO
Zdielať na

VIDEO. Na bojovníkov Talibanu zaútočilo UFO

KÁBUL / Afganci si už počas desaťročí vojny pravdepodobne zvykli na lietadlá poletujúce na oblohe. Objekt, ktorý sa tentokrát objavil, ale vystrašil aj amerických vojakov. Záhadný stroj atakoval údajný tábor extrémistov z hnutia Taliban a po mohutnej explózii odletel nevedno kam. Informácie priniesol denník Daily Mail.

Tajomný pomocník

Zahraničné vojenské jednotky sa všemožne snažia pomôcť Afgancom vymaniť sa zo zajatia extrémistických skupín, ktoré sužujú krajinu už desiatky rokov. 

Vyzerá to ale tak, že pomoc prichádza aj z iného, neznámeho zdroja - z vesmíru.

Americké námorníctvo zachytilo neuveriteľné zábery lietajúceho predmetu letiaceho ponad tábor Talibanu. Na chvíľu sa zastavilo a odletelo preč.

Neidentifikovateľný predmet objavili americké jednotky bojujúce v Afganistane ešte v marci tohto roku. Zo záberov je jasne vidieť trojuholníkový predmet letiaci po oblohe nie ďaleko od vojaka stojaceho vedľa obrnenej kolóny.  

Na stroji je badateľné blikajúce svetielko. V sekunde hrôzostrašné vesmírne teleso zasiahne miesto údajného tábora povstalcov. Počuť obrovský výbuch a vzápätí sa zdvihne oblak dymu, ktorý zatemní pohľad na tajomného bombardéra.

UFO nad táborom Talibanu si pozrite v priloženom videu:

Neznámy stroj

Keď dym pominie, kameraman si priblíži záhadného útočníka. Toto UFO ale vôbec nevyzerá ako dron amerických vojsk, píše denník Daily Mail

Ak je tento neznámy stroj skutočne z iného sveta, prišlo práve včas na pomoc západným silám v Afganistane.

Väčšina zahraničných jednotiek by totiž mala nepokojmi zmietanú krajinu opustiť už na konci tohto roka. Obavy o tom, či sú afganská armáda a polícia naozaj schopné ochrániť krajinu, sú viac ako na mieste.

Afganistan ostáva aj napriek snahám amerických vojsk stále miestom, kde sa rozvíja extrémizmus, obchod s heroínom a kde ženy nemajú takmer žiadne práva. Možno práve sily z vesmíru konečne pomôžu ľuďom vo vojnou zmietanej krajine.

Súvisiace články