Skoro jasno
15°
Bratislava
UFO na záhrade! Jediným svedkom je srnka
Zdielať na

UFO na záhrade! Jediným svedkom je srnka

MISSISSIPI / Mala to byť rutinná kontrola bezpečnostnej kamery, akú rodina Shattlesovcov z Mississipi absolvovala už stovky krát. Do pamäte sa im však vryla dvomi nevysvetliteľnými svetlami. Pripomínali svetlá auta, no video zachytávalo dvor bez cesty.

Mimozemšťania sú vítaní

Intenzita svetla sa postupne zosilňovala až záhadný objekt, z ktorého pochádzalo, napokon odletel. Jedinými svedkami sú dve srny, na ktoré si neznámy predmet posvietil. Manželov historka príjemne pobavila a mimozemšťanom odkazujú, že ak by sa chceli vrátiť, sú vítaní.

"Čím dlhšie sme sa na to pozerali, tým viac sme si mysleli, že niečo bolo vo vzduchu. Bolo to niečo, čom som nikdy predtým nevidela," povedala Edith Shattles pre britské noviny Metro

UFO na Slovensku

Okolo nákladného lietadla letiaceho nad Slovenskom preletelo UFO! Dokazuje to zvukový záznam komunikácie dispečera s pilotom.

Pilot: Máte na zemi nejaké vojenské cvičenie?
Letový dispečer: Je tu vojenské cvičenie, ale vo východnej časti Slovenska.
Pilot: Pretože pred tromi minútami sme videli preletieť raketu pod nami, z ľava do prava. Asi pred tromi minútami.
Letový dispečer: Je mi ľúto, ale nemáme žiadne informácie. Preveríme to.

Zvukový záznam bol vyhotovený pred niekoľkými rokmi. Zachytáva komunikáciu medzi pilotom a letovým dispečerom. Nákladné lietadlo práve letelo približne 20 kilometrov východne od Žiliny. Vtedy ho mal tesne minúť neznámy objekt.Zvukový záznam bol vyhotovený pred niekoľkými rokmi.

Letový dispečer: Chcete o tom spísať správ?
Pilot: Nie, len aby ste vedeli, že je vojenské cvičenie a možno zvolili nesprávny smer.
Letový dispečer: Prepáčte, ale nemáme o tom žiadne informácie, preveríme to.

"On to identifikoval ako raketu, to znamená, že to muselo mať svoju rýchlosť, že to muselo mať nejaký pohon," uviedol bývalý riadiaci letovej prevádzky Pavol Melichárek. REPORTÁŽ TU. 

Súvisiace články