Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Pharrell videl tatranskú verziu Happy, rozplakal sa
Zdielať na

Pharrell videl tatranskú verziu Happy, rozplakal sa

NEW YORK / Niet snáď človeka, ktorý by nepočul pieseň Happy od amerického speváka a producenta Pharrella Williamsa. Rôzne verzie klipu k tomuto hitu zaplavili internet a samotného speváka nápady jeho fanúšikov tak dojali, že sa v známej šou Oprah Winfrey dokonca neubránil slzám.

Pharrell je jednoducho "Happy"

Pharrel Williams, legendárny spevák, producent, módna ikona a jednoducho sympatický chlapík sa objavil v svetoznámej šou Oprah Winfrey, kde spoločne prediskutovali jeho obrovský hit Happy. Ako tak sledovali videá, ktoré k piesni natočili fanúšikovia, Pharrellovi zrazu vyhŕkla slza. Prečo? Pretože pieseň je úžasná a videá sú neuveriteľné. Ľudia po celom svete sa jednoducho nakazili "happymániou".

Pharrell vytvoril unikátnu pieseň, ktorá nepozná hranice. Z piesne, ktorej melódia vás nenechá chladnými a ide z nej dobrá nálada, sa stal nenapodobiteľný a nesmrteľný hit. Ten inšpiruje ľudí na celom svete.

Happy sú Tatry aj Bratislava

Ako prví natočili klip fanúšikovia v Paríži. Ošiaľu podľahli viaceré krajiny, ktoré v klipe prezentujú to najlepšie, čo doma majú. Slovensko nie je výnimkou. Zábavnú verziu hitu Happy natočili Slováci v Tatrách aj v Bratislave.

Napriek tomu, že má už 41 rokov, prichádza tento sedemnásobný víťaz Grammy stále s niečim novým a ľudia ho zbožňujú. Dokazuje tak, že je lepší ako kedykoľvek predtým.

Tatranská verzia hitu Happy obletela celé Slovensko, pozrite sa:

Súvisiace články