Skoro jasno
19°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Erotické fantázie. Ženy snívajú o znásilnení, muži o trojke
Zdielať na

Erotické fantázie. Ženy snívajú o znásilnení, muži o trojke

BRATISLAVA / Erotická fantázia človek je oveľa perverznejšia, než je väčšina z nás schopná priznať. Nielen muži, ale aj ženy tajne snívajú o násilí či skupinovom sexe. Mnohí z nás spájajú svoje sny s reálnymi partnermi, avšak nie každý by to chcel zažiť aj v skutočnosti, píše český portál idnes.cz.

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých čitateľov!

Slušnosť bokom, nastupuje perverznosť

Naše drahé polovičky sú častokrát slušné a počestné bytosti, avšak, čo sa odohráva v ich hlavách, v ich fantáziách, vedia len oni sami. Odborníci sú však presvedčení, že erotické fantázie perverzného charakteru nie sú vôbec výnimkou, práve naopak, sú časté a bežné, hoci sa k nim mnohí z nás nepriznávajú.

Až tridsať percent mužov dokáže vzrušiť predstava sexuálneho násilia páchaného na ženách, sado-maso praktiky či zväzovanie nežnejšieho pohlavia. Avšak ide o predstavy, väčšina by to v skutočnosti zažiť nechcela.

Trojka, swingers party, sado-maso

Ako uviedol český portál idnes.cz, erotické fantázie mužov a žien nie sú až také odlišné, ako si mnohí myslia. Hoci mužské fantázie sú odvážnejšie, nežnejšie polovičky zas snívajú častejšie. Avšak sexuálny život, ktorý žije každý z nás v svojej mysli, je podľa odborníkov takmer identický. 

Muži najčastejšie snívajú o sexe v trojke, swingers party či sado-maso. Ženy síce takého fantázie nemajú, ale vo svojich predstavách sa stavajú predovšetkým do pozícií submisívnych, prípadne snívajú o tom, že ich niekto k samotnému aktu núti.

Verní neverníci

Ako muži, tak aj ženy vo svojich erotických predstavách sú prevažne verní, pretože svoje sny prežívajú so svojimi partnermi a polovičkami. Muži však vo fantázií dokážu uletieť aj k ženám či manželkám svojich priateľov alebo šéfov.

Ženy sú údajne najviac perverzné v období ovulácie, kedy majú najviac erotických snov a najrýchlejšie a najľahšie sa dokážu vzrušiť. Súvisí to s ich plodnosťou.

Ženy snívajú o znásilnení

Hoci je znásilnenie žien veľmi častou témou, paradoxne, mnoho z nich sníva o takomto druhu sexu. Neznamená to, že by to v skutočnosti chceli zažiť na vlastnej koži. Len ich to vzrušuje, fascinuje a láka. Podľa odborníkov ženy snívajú o takomto sexe najmä preto, že sa rady vzdávajú zodpovednosti za sexuálne túžby v počas samotného aktu.

Bez výčitiek svedomia môžu prežiť vo svojej fantázií sex s úplne cudzím mužom a súčasne byť submisívne. Údajne ženy, ktoré snívajú o znásilnení, majú vyššie sebavedomie a nepoznajú výčitky svedomia. Zažiť v realite by to však drvivá väčšina žien nechcela.

Už naši predkovia boli zvrhlí

O tom, že sex už dávno nie je tabu, hovorí aj múzeum v Paríži. Už naši predkovia si vychutnávali intímne chvíle, o čom hovoria aj onanistické kreslo plné dlhých jazykov, woodoo sex, strašidelné praktiky Aztékov, zvrhlý Kaligula, cirkevní hodnostári v hanlivých polohách či kópia didla stará 10 tisíc rokov! Viac sa dočítate TU.

Súvisiace články