Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Prekvapivé fakty! Toto ste určite o vašom prirodzení nevedeli...
Zdielať na

Prekvapivé fakty! Toto ste určite o vašom prirodzení nevedeli...

BRATISLAVA / K fraktúre mužského prirodzenia dochádza najčastejšie pri nevere, fajčením cigariet si skracujete penis aj záhada nočnej erekcie. Toto sú prekvapivé fakty o mužskom prirodzení.

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých čitateľov!

Nevera a zlomený penis

Fraktúra mužského prirodzenia hrozí viac neverným mužom! Podľa výskumu z roku 2011 je to tak vraj preto, že mimonželský sex sa odohráva častejšie na netradičných miestach ako sú toalety, šatne či kancelária. A taktiež je to aj o nepohodlných polohách, ktoré si vyžadujú prienik v neprirodzenom uhle.

Fajčenie cigariet škodí

Pokiaľ si páni zakladajú na veľkosti svojej výbavy, rozhodne by sa mali vyvarovať fajčeniu cigariet. Vedci totiž dokázali, že v dôsledku fajčenia sa penis citeľne zmenší. Je to kvôli zužovaniu ciev a menšiemu prítoku krvi do genitálií.

U intenzívnych fajčiarov môže dôjsť k skráteniu penisu až o jeden centimeter a najviac skutočne bý páni nemali čakať vylepšenie erekcie. Nepríjemné následky fajčenia týkajú tabaku. Podľa portálu iDnes.cz to, či škodí aj fajčenie marihuany, zatiaľ žiadna štúdia neskúmala.

Záhada nočnej erekcie

Väčšina ľudí sa domnieva, že nočná erekcia je spôsobená snami s mimoriadne erotickým obsahom. V skutočnosti je ale celkom jedno, o čom sa nám sníva. Erekcia sa môže dostaviť aj pri nočnej more.

Môžu za ňu totiž impulzy, ktoré vysiela mozog v priebehu REM fáze spánku. Do genitálií priteká viac krvi a dôsledkom toho je erekcia, ktorá však nie je nijak viazaná na obsah aktuálneho sna. Podľa nočnej erekcie sa dá taktiež odhadnúť aj erektilná dysfunkcia muža. Pokiaľ muž nie je schopný erekcie za normálnych okolností, ale v spánku áno, dá sa predpokladať, že ide o problémy psychického charakteru.

Slováci patria k špičke!

15,21 cm! Podľa štúdie vedcov zo Severného Írska patria slovenskí muži k európskej špičke. O výskum sa postaral rozporuplný vedec Richard Lynn. Ten nemá medzi vedcami práve najlepšiu povesť. 

Výskum potvrdil aj to, že veľkosť mužského prirodzenia súvisí s rasou. Černosi sú na tom najlepšie, aziati najhoršie. Aj to zistil profesor Lynn z Ulster University Belfast. Práve jeho tým prišiel na to, že priemerný Slovák má pohlavný úd s rozmerom 15,21 centimetrov. VIAC TU. 

Chcel si odrezať penis

42-ročný muž si mal v Nových Zámkoch takmer odrezať svoj vlastný penis. Zatiaľ ale nechce prezradiť, prečo to urobil. Podobné prípady sa odohrali aj v zahraničí, a preto sa možných dôvodov vynára hneď niekoľko.

Mrzačenie pohlavných orgánov sa prevádzalo už v dávnej minulosti. Zámerom bolo dotyčného ponížiť. V súčasnosti sú však najčastejšou príčinou duševné choroby.

"Najčastejšie je to hlboká depresia alebo schizofrénia. Pamätám si pacienta, ktorý si vrchnákom od fľaše amputoval semenník," informuje sexuologička Danica Caisová. Veľakrát išlo najmä o žiarlivosť u žien. VIAC TU.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy