Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Muž (42) si chcel odrezať penis! Nepovedal dôvod
Zdielať na

Muž (42) si chcel odrezať penis! Nepovedal dôvod

NOVÉ ZÁMKY / 42-ročný muž si mal v Nových Zámkoch takmer odrezať svoj vlastný penis. Zatiaľ ale nechce prezradiť, prečo to urobil. Podobné prípady sa odohrali aj v zahraničí, a preto sa možných dôvodov vynára hneď niekoľko.

Schizofrénia alebo depresia

Mrzačenie pohlavných orgánov sa prevádzalo už v dávnej minulosti. Zámerom bolo dotyčného ponížiť. V súčasnosti sú však najčastejšou príčinou duševné choroby.

"Najčastejšie je to hlboká depresia alebo schizofrénia. Pamätám si pacienta, ktorý si vrchnákom od fľaše amputoval semenník," informuje sexuologička Danica Caisová. Veľakrát išlo najmä o žiarlivosť u žien.

Bez možnosti kaucie a na doživotie. Tak sa skončil prípad ženy, ktorá zo zlosti pre rozchod odrezala bývalému manželovi penis a orgán hodila do drvičky na odpad. Stalo sa to v americkom meste Santa Ene v Kalifornii. VIAC TU.

Celé krvavé ruky

V novembri minulého roku skončil v putách českej polície a agentov FBI jeden z najhľadanejších a najbrutálnejších lupičov Ameriky. Okrem ostatných trestných činov podnikateľovi, ktorého mučil odrezal penis. VIAC TU.

Svoje prirodzenie si chcel odrezať aj Slovák. Presnejšie obyvateľov Nových Zámkov. Pacient, ktorého v piatok večer záchranka priniesla s krvácajúcim penisom na urologické oddelenie, sa zrejme nepodrezal na ulici, odkiaľ ho vzali, ale v záhradnej chatke, v ktorej prespával.

"Sestra zbadala, že odtiaľ išiel ten chlap a hovorí, pozri sa má celé krvavé ruky, on si skrýval tie ruky," opisuje svedkyňa. Spod viaduktu, kde krvácajúceho muža videla náhodná okoloidúca, prešiel zhruba 500 metrov.Po čase zrejme nevládal, preto vošiel do obchodu.

Bol opitý

"Poprosil kolegu, ktorý bol ešte v predajni, aby mu zavolal záchranku, nakoľko sa porezal," tvrdí pracovník v obchode. Spolu so záchrankou dorazili na miesto aj mestskí policajti. Dezorientovaný muž krvácal z penisu, mestským policajtom tvrdil, že sa na intímnom mieste porezal sám.

"My sme sa ho pýtali, čo ho k tomu viedlo. On sám, nevedel vysvetliť toto konanie, bol silne pod vplyvom alkoholu. Nebol agresívny ani na nás, ani na posádku RZP," dodáva policajt Peter Šátek. Muž je síce v zlom psychickom stave, ale mimo ohrozenia života.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy