Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
V Richnave vystrája masturbant a desí ženy, má len 14!
Zdielať na

V Richnave vystrája masturbant a desí ženy, má len 14!

RICHNAVA / Vytiahol z teplákov penis a začal pred ženou z Richnavy masturbovať. Druhú zase chytil za prsia. To všetko stihol iba 14-ročný Adam. Obe ženy obťažoval na ulici za bieleho dňa.

Ženy sa z hrozného zážitku nevedia spamätať

Jednu zo žien mal exhibicionista sledovať a obťažovať dlhodobejšie, pretože sa mu páčila. Druhú si podľa našich informácií vybral náhodne. Obidve ženy, ktoré zažili nepríjemné obťažovanie, majú 35 rokov. Chlapec ženy chytil na moste pri železničnej stanici. Tadiaľto chodili domov.

Hrozný zážitok sa po Richnave rýchlo rozkríkol. "Ženy mal podľa mojich informácií obťažovať 14-ročný chlapec," povedal starosta Richnavy Vladimír Pokuta.

Ženy o tomto zážitku rozprávať pred kamerou nechceli. Matka jednej z nich nám prezradila, že jej dcére dával chlapec aj vulgárne návrhy, pričom neustále masturboval.

Starosta zaviedol v obci kamerový systém

Druhá, ktorú chytil za prsia a chcel stiahnuť pod most, ho začala mlátiť kabelkou. Odvtedy nosia vždy pri sebe slzotvorný sprej. "V tejto súvislosti policajti v Krompachoch obvinili z prečinu výtržníctva 14-ročného chlapca, za ktorý mu ako mladistvému hrozí trest odňatia slobody na jeden a pol roka," potvrdila košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Vystrašené ženy už odvtedy na vlak nikdy nechodia samé. Adam ich našťastie nezranil a ani neokradol.

Aby sa podobné problémy v obci už neopakovali, starosta tu zavádza kamerový systém. Jedna z kamier má byť aj na mieste, kde chlapec napádal nič netušiace ženy. Kamery sú zatiaľ 4, rozmiestnené sú na strategických miestach, kde sa zdržuje najviac osadníkov. Nový systém im už stihol byť nápomocný.

Téme sa venuje reportér Matúš Gavlák. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy