Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Muž (50) sa odhaľoval na detskom ihrisku. Hrozí mu väzenie
Zdielať na

Muž (50) sa odhaľoval na detskom ihrisku. Hrozí mu väzenie

NITRA / Na detskom ihrisku v Nitre sa odhaľoval muž, keď šla nejaká žena okolo, masturboval. Policajti ho už spacifikovali. Ide pritom o človeka z usporiadanej rodiny, ktorý pracuje ako technik na štadióne. Kedysi bol dokonca hokejovým reprezentantom Nitry.

Medzi stromami pozoroval okoloidúce ženy

Muž sa odhaľoval na sídlisku a to napriek tomu, že bol priamo pod oknami bytov a navyše  na detskom ihrisku. "Mal rozopnuté gate, stál pri stromoch," upresnila svedkyňa incidentu. Údajne tam takto stál takmer trištvrte hodinu. Policajtov zavolal svedok, ktorý videl ako odhalený muž stojí medzi stromami a sleduje ženy.

Hrozí mu basa až na 3 roky

"Dostali sme oznámenie, že pod svojím obytným domom z balkóna vidí muža, ktorý je obnažený do pol pása, drží si v ruke pohlavný úd a vždy keď prechádza okolo osoba ženského pohlavia tak masturbuje," povedal náčelník Mestskej polície v Nitre. Mestskí policajti mali navyše problém dostať muža do auta, pretože s nimi odmietal ísť. Museli ho preto spacifikovať donucovacími prostriedkami a neskôr ho odovzdali štátnym policajtom.

Prebehlo už super rýchle konanie

"Muž bol obvinený z prečinu výtržníctva za čo mu hrozí trest odňatia slobody na tri roky," povedala Božena Bruchterová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru Nitra. 50 ročný Peter je ženatý a kedysi bol v Nitre známym hokejistom. O treste za jeho odhaľovanie na ihrisku už rozhodol sudca v takzvanom super rýchlom konaní. Za nevšedné výtržníctvo odsúdili Petra na peňažný trest vo výške 500 EUR. Ak ich nezaplatí, bude musieť nastúpiť na výkon trestu v trvaní jeden mesiac.

Povodňové spravodajstvo na jednom mieste. ONLINE TU.

dobrý deň,</p><p>práve som dopozerala TV noviny o 12tej. Zaujala ma reportáž o detských ihriskách a hlavne poznámka o financiách samospráv. U nás v Šali ihriská sú, ale tiež väčšina v katastrofálnom stave. Ja by som navrhovala, aby sa zodpovední inšpirovali mestom ako sú Medzilaborce. Ja to malinké mesto, ale detské ihrisko im môžu závidieť aj veľké mestá. Bývalý starosta ho postavil z fondov EÚ a každý deň sa oň stará pán, ktorý je na dôchodku a mesto ho zamestnalo ako dobrovoľníka, či také niečo. Ihrisko pravidelne upratuje, dáva pozor na det a chodia sa tam hrávať rodiny z okolitých dedín.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy