Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Batman (37) z Dunajskej Stredy mal sexuálne obťažovať študentku!
Zdielať na

Batman (37) z Dunajskej Stredy mal sexuálne obťažovať študentku!

Zoltán Kohári známy aj ako Batman z Dunajskej Stredy má za ušami! V našom spravodajstve sa objavil už niekoľkokrát - raz ako dobrák, ktorý chce pomáhať ľuďom, inokedy po nešťastnom predvádzaní svojich "batmanských" schopností, keď skončil v nemocnici. Teraz má však na krku obvinenie zo sexuálneho obťažovania! Navyše sa na pojednávanie nedostavil...

Batman na internáte nepomáhal, ale...

Obýva zničenú bytovku na sídlisku Sever v Dunajskej Strede a oblek Batmana mu nie je cudzí. Možno preto miestni 37-ročného Zoltána Koháriho prezývajú "severný batman". Jeho domovom sa však onedlho môže stať práve väzenská cela. Mladá študentka muža obvinila, že ju v roku 2009 na internáte sexuálne obťažoval.

"Ona hovorila, že ja som chcel oné, že obťažoval som sexuálne," potvrdil Zoltán. Zatiaľ čo sa na marcové pojednávanie dievča nedostavilo, na to januárové prišlo.

Batmanovi hrozí 13 rokov basy

Neprišiel však obvinený Zoltán. Bez ospravedlnenia, hoci predvolanie si prevzal. Sudca ho teda na ďalšie pojednávanie predvolal pod hrozbou pokuty a predvedenia políciou.

Ak senát dospeje k záveru, že muž dievča skutočne obťažoval, hrozí mu prokurátorom navrhovaný až 13-ročný trest vo väzení. "Neviem, ale ja verím tomu, že bude spravodlivosť," komentoval batman. Sudca pojednávanie odročil na 6. februára.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy