Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Sexuálny výtržník pred školou. Masturbuje a odhaľuje sa
Zdielať na

Sexuálny výtržník pred školou. Masturbuje a odhaľuje sa

HUMENNÉ / V tesnej blízkosti školských zariadení v Humennom sa opäť zdržiava muž, ktorý sa aj pred zrakmi malých detí odhaľuje a dokonca mastuburbuje priamo na verejnosti. Jeho totožnosť polícia stále nepozná.

V blízkosti škôl posilnili hliadky

Muž sa mal odhaľovať v blízkosti základnej školy neďaleko centra mesta. V čase mimo vyučovania ho priamo pri čine prichytila jedna zo žiačok. Keď ho okríkla, nech prestane s tým, čo robí, muž sa dal okamžite na útek.

Polícia potvrdila, že muž sa mal pred mladistvým dievčaťom ukájať. Aj keď sa to stalo mimo areálu školy, vyučujúci svojich žiakov na správanie muža upozornili a vydali tiež ďalšie bezpečnostné pokyny. "V blízkosti školských zariadení sme posilnili hliadkovú činnosť," povedal zástupca náčelníka MsP Vladimír Kocan.

Za mreže až na tri roky

Totožnosť muža je stále neznáma. Polícia preto prosí verejnosť o spoluprácu. Ak muža s podozrivým správaním niekde zaregistrujete, čo najskôr to oznámte na čísle 158. "Podozrivý muž je asi 165 cm vysoký, štíhlej postavy, má krátke hnedé vlasy," dodáva hovorkyňa policajného zboru Jana Migaľová.

Ak sa podozrivého podarí vypátrať, za mrežami môže skončiť až na tri roky. Na krku totiž podľa všetkého bude mať obvinenie z trestného činu výtržníctva.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy