Oblačno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Muž (54) masturbuje pri školách, vraj sa chce vymočiť
Zdielať na

Muž (54) masturbuje pri školách, vraj sa chce vymočiť

HUMENNÉ / Viacero Humenčanov videlo muža, ktorý vraj obchádza základné a materské školy v meste, obzerá si dievčatá a masturbuje pritom. Polícia ho zatiaľ neobvinila. Muž sa totiž podľa našich zistení bráni tým, že sa len potreboval vymočiť.

Videli ho zamestnankyne školy

Podozrivého muža podľa našich zistení videli nielen pri základných, ale aj v blízkosti niekoľkých materských škôl v meste. Zakaždým bol na bicykli a možno práve preto sa mu podarilo ujsť ešte pred príchodom policajných hliadok. "Onanoval, no čo vám mám povedať. Skryl sa, ale si vytiahol, sedel na bicykli a...," hovoria zamestnankyne miestnej základnej školy. 

"Polícia muža už stotožnila. Ide o 54-ročného Humenčana. Obdobného skutku sa mal dopustiť aj v Sečovciach," uviedol hovorca prešovských policajtov Daniel Džobaník. Viacero svedkov potvrdilo, že ho pri tých istých pózach videli niekoľkokrát, no muž sa podľa našich zistení bráni, že sa len išiel vymočiť. "Nečúral, lebo onanoval. Onanoval, doslova sme to videli. Škoda, že tá kamera ho nezachytila, lebo sú tam stromy," myslí si jedna zo zamestnankýň základnej školy.

Polícia zintenzívnila hliadky

"Býva často, že muži, ktorí sa odhaľujú na verejnosti, sa bránia tým, že sa išli iba vymočiť," uviedla sexuologička Danica Caisová. Muž zatiaľ v prípade figuruje iba ako podozrivý, no to by sa s najväčšou pravdepodobnosťou malo zmeniť. "...V blízkosti škôl polícia zvýšila hliadkovú činnosť," dodal Džobaník.

"Tento muž si pravdepodobne závažnosť svojho správania ani dostatočne do hĺbky neuvedomuje," myslí si Caisová. Za takýto skutok môže páchateľ za mrežami skončiť až na tri roky.

Povodňové spravodajstvo na jednom mieste. ONLINE TU.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy