Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tomu sa povie pomsta! Žena odrezala mužovi penis
Zdielať na

Tomu sa povie pomsta! Žena odrezala mužovi penis

PEKING / Žena (41) z Číny sa pomstila svojmu milencovi! Milovníkovi žien, ktorý bol ženatý a mal s ňou pomer sa pomstila tak, že mu odrezala penis. A nie je to všetko!

Ženatý milenec

32-ročný Číňan Saida Zhou Hui bol ženatý a Yeung Ki opustil v čase, keď s ním čakala dieťa. Predtým mu ešte požičala nemalú finančnú čiastku. Svoju milenku sa pokúšal presvedčiť, aby si dieťa nechala zobrať. Tá to však odmietla a porodila dcéru. 

Podľa portálu South China Morning Postmal muž prísť do bytu svojej bývalej priateľky a požadoval od nej sex a peniaze. Vyhrážal sa tým, že pokiaľ mu nedá 28 000 dolárov na nákup nového auta, zverejní jej nahé fotografie. Ženu v byte znásilnil a pred odchodom zbil ešte aj malé 4-ročné dievčatko. 

Použila nožnice

Zúfalá milenka však pripravila poriadne prefíkanú odplatu. Naoko sa s ním udobrila a všetko chcela vyriešiť. Do polievky mu podľa portálu nasypala drogy a keď bol omámený, odstrihla mu nožnicami penis. Spláchla ho do záchoda a muža ubila na smrť kladivom.

Telo zabalila do plachty a vložila do matracu. Na druhý deň odviedla svoju dcéru (4) do centra sociálnej starostlivosti, kde sa ku všetkému priznala. "Odrezala som ho," povedala Yeung Ki. "Myslím, že to bolo kruté. Nechcela som sto," dodala. 

Penis hodila do drviča na odpad

41-ročná Číňanka nie je jediná, ktorá sa takto pomstila svojmu milencovi. Podobný kúsok sa podaril aj 50-ročnej žene zo Spojených štátov amerických. Svojmu mužovi totiž kuchynským nožom odrezala pohlavný orgán a aby mu náhodou lekári nenavrhli možnosť ľahkej nápravy, tak ho ešte aj hodila do drviča na odpad! VIAC TU. 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy