Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Žena (50) odrezala mužovi penis a hodila ho do drviča odpadu!
Zdielať na

Žena (50) odrezala mužovi penis a hodila ho do drviča odpadu!

SANTA ENA / Tak tomu sa povie búrlivý rozchod! Práve ten má byť podľa 50-ročnej ženy dôvodom jej počínania. Svojmu mužovi totiž kuchynským nožom odrezala pohlavný orgán a aby mu náhodou lekári nenavrhli možnosť ľahkej nápravy, tak ho ešte aj hodila do drviča na odpad!

Penis skončil v drviči

62-ročný muž si neželal v tomto prípade v americkom štáte Kalifornia prezradiť svoju totožnosť. Traumatizovaný vypovedal, že žena sa nevedela zmieriť s rozchodom a faktom, že ju opúšťa. Tak spravila tento "vypočítavý, bezcitný čin pripravený ako vražda prvého stupňa".

Žena totiž zobrala nôž a odrezala mužovi penis s tým, že ho ešte aj hodila do drviča odpadu. "Dúfam, že to bolo naposledy, čo som ju videl," komentoval.

Zaslúžil si to...

50-ročná Catherine Kieu chcela svoju obhajobu postaviť na psychickej chorobe, hoci niektoré médiá informovali, že policajtom povedala - "zaslúžil si to". Súd jej nevyhovel. Dokonca jej zamietli možnosť kaucie a za mreže odišla na doživotie.

"To nebol čin zo zúrivosti, ani žiadna šialená nehoda, ani dôsledok choroby. Bol to krutý a vykalkulovaný útok na ľudské telo a osobnosť," povedal sudca Richard Toohey.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy