Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Žiarlivec vbehol do obývačky. Sokovi zlomil nos
Zdielať na

Žiarlivec vbehol do obývačky. Sokovi zlomil nos

KOLBASOV / Muž z obce Kolbasov zo žiarlivosti vtrhol do domu svojho známeho a chcel ho zabiť. Údajne preto, že spáva s jeho ženou. Pán Milan práve popíjal kávu v obývačke so svojou družkou. Útočník bez zaklopania vošiel rovno do izby, Milanovi zlomil nos, vybil zuby a dolámal rebrá.

Žena ho má podvádzať

Kričal na neho, že je kvôli nemu na posmech celej dedine, lebo žena ho vraj s ním podvádza. "Bil a kopal ho a kopal ho hlava nehlava. Som myslela, že je mŕtvy...," hovorí Emília, družka napadnutého muža.

Dôvodom útoku mala byť žiarlivosť. Milan totiž pracuje na aktivačných prácach spolu s manželkou útočníka. Vraj si o nich šuškajú ľudia po celej dedine. "Ja som bol na cintoríne, oni robili dole a ju poslali hore ku mne na cintorín," hovorí napadnutý Milan.

Milan s Emíliou majú o seba strach

Podľa neho si útočník situáciu zle vysvetlil. Keby si to najskôr vydiskutovali ako chlap s chlapom, nemusel Milan skončiť s rozbitým nosom, polámanými rebrami a vybitými zubami. Nechýbalo veľa a úder by dostala aj šokovaná družka. Prípad síce už rieši polícia, ale Milan s Emíliou sa útočníka boja. Nevedia, čo od neho môžu očakávať.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články