Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Z oslavy pod Tatrami krvavá bitka. Do vlasov si vbehli milenci...
Zdielať na

Z oslavy pod Tatrami krvavá bitka. Do vlasov si vbehli milenci...

Tak toto je skutočne netradičná zaľúbená dvojica z Veľkej Lomnice. Pár odviezol deti do liečebného ústavu a začala sa oslava. Nuž a keďže alkoholu bolo dosť, medzi milencami sa strhla bitka. Žena skončila v nemocnici, muž u policajtov. Výsledok? Chystá sa veľká svadba!

Obojstranná žiarlivosť viedla k bitke

"Ona bola opitá a žiarlila na mňa... Rozbíjala všetko, okno, dvere... Ja som jej povedal, že Beáta, choď spať," takto popisoval bujaré oslavy a agresívnu družku Július. Beáta totiž rozbíjala po výmene názorov všetko, čo jej prišlo pod ruku. Ukončiť to musel Július a vraj železnou tyčou.

Hoci Július tvrdí, že milenku neudrel, policajný záznam hovorí jasne. "Muž mal zo žiarlivosti napadnúť svoju družku a to železnou tyčou," informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. Beáta však v bitke, akú jej druh uštedril, problém nevidí. "Asi za to, že ho ľúbim..." No z noci si nepamätá vôbec nič.

Miesto rozchodu sa chystá svadba

Policajné oznámenie však určite nepodá. Naopak, ďalší mesiac sa chystajú ďalšie oslavy - tentokrát svadobné. Polícia však očakáva zdravotné záznamy, ktoré jej majú napovedať, ako sa má vyšetrovanie ďalej odvíjať.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy