Jasno
21°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Oslava štátnic skončila surovou bitkou!
Zdielať na

Oslava štátnic skončila surovou bitkou!

Pomliaždeniny, otras mozgu, vybité zuby a modriny po celom tele. Takto sa vrátili domov siedmi mladí ľudia zo Spišského Podhradia, ktorí sa vybrali do mesta osláviť štátnice. V bare, kde sa zabávali, ich surovo dobila partia agresívnych mladíkov.

Celá dráma sa odohrala v jednom z barov v Spišskom Podhradí. Bola práve polnoc, keď do podniku vtrhli štyria mladí muži a začali útočiť na zákazníkov. Bili ich hlava - nehlava.

Bitka ako z filmu

"Lietali facky, lietali päsťovky, nasledovalo množstvo úderov. Všade boli porozbíjané fľaše, poháre, poprevracané stoly, bolo to tvrdé," povedal majiteľ podniku. Ako priblížil jeden z napadnutých zákazníkov, on utrpel otras mozgu úderom na barový pult a jeho kamarátovi zas vybili zuby.

Po tomto brutálnom útoku prešli štyria mladíci do ďalšieho baru a vo svojom šialenom vyčíňaní pokračovali. Jeden z nich si na pomoc do bitky zobral viac ako polmetrový drevený hranol, zatiaľ čo ďalší traja používali kopance a päste. "Zrazu prišli, udreli ma palicou po hlave, som spadol na zem a kopali ma do brucha a všade, kde sa dalo," uviedol ďalší z napadnutých ľudí.

Zaútočili aj na dievča

Ich útoku sa podľa slov napadnutých nevyhla ani mladá dievčina, ktorú zhodili na zem a škrtili okolo krku. "Nepozerali na to, či je žena, decko alebo čo, proste neskutočné niečo, čo sa tu odohralo," tvrdí majiteľ podniku v Spišskom Podhradí. Jeden z napadnutých zákazníkov si myslí, že útočníci mohli byť opití a možno aj sfetovaní.

Vraj rasovo motivovaný útok

Napadnutí mladí ľudia sú presvedčení, že mladíci na nich zaútočili pre farbu pleti. "Jednoznačne to je rasovo motivovaný útok," domnieva sa jeden z napadnutých. Podľa ďalšieho útočníci vykrikovali, že nastala nová éra Holubovcov a že "gadžovia" budú chodiť po kanáloch.

Agresívni mladíci podľa slov napadnutých nemali rešpekt ani k privolaným policajtom. Údajne útočili aj na nich, no už zakrátko na to skončili všetci štyria v policajnej cele. "Obvinení boli z prečinu výtržníctva, za ktorý im hrozí trest odňatia slobody až na tri roky," uzavrel prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

policajné auto_Žilina_lekárka_dobodala_priateľa_ilustračné

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy