Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Bitka rivalov v láske! Zabiť sa chceli motorovou pílou
Zdielať na

Bitka rivalov v láske! Zabiť sa chceli motorovou pílou

MEDZILABORCE / Chodil za jeho ženou, zo žiarlivosti ho preto chcel zabiť. Takto nám obyvatelia Medzilaboriec opísali začiatok bitky, ktorá sa takmer skončila tragédiou. Rivali v láske sa totiž pochytili v noci. Útočník sa dokonca vyhrážal, že svojho soka znesie zo sveta motorovou pílou. Jeden skončil v nemocnici, druhému hrozí väzenie...

Masaker motorovou pílou?

"Vyhrážal sa s nožíkom, že ho zabije. Tu mu povedal, že ho zabije. On ho tu už čakal," popísal svokor napadnutého muža. Hoci mladý muž chcel svojho soka najskôr zniesť zo sveta motorovou pílou, napokon sa vybavovanie účtov skončilo bitkou.

"To bolo skôr zo žiarlivosti... Že on si nenechá rozbiť život, vraj mu chodil za ženou," popísal svedok bitky. Tá sa strhla medzi Pavlom, ktorý si na soka Marcela počkal v noci pred panelákom.

Zaplietol sa s cudzou ženou

Práve Marcel sa mal zapliesť s Pavlovou ženou. Ten naňho striehol ukrytý pri paneláku. "Potom na neho skočil, zvalil ho na zem a udieral päsťami," hovorí svedok.

Marcel bol s podozrením na otras mozgu prevezený do humenskej nemocnice. Niekoľkokrát trestaný Pavol soka nešetril. Vyhrážal sa mu dokonca motorovou pílou. Svedkovia udalosti vravia, že Pavol sám nebol a do bitky sa zapojili viacerí...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ/ilustračná

Súvisiace články

Najčítanejšie správy