Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Pomsta zo žiarlivosti! Petra surovo dokopali (15)
Zdielať na

Pomsta zo žiarlivosti! Petra surovo dokopali (15)

Na 15-ročného žiaka z nitrianskej základnej školy si počkali po vyučovaní dvaja starší mladíci a surovo na neho zaútočili. Mala to biť pomsta zo žiarlivosti. Bitku ukončil muž, ktorý agresívnych mladíkov spacifikoval. Jedného z útočníkov polícia obvinila.

Dievča sa snažilo útočníkov zastaviť

Peter vychádzal zo školy so svojou spolužiačkou, pre ktorú mali na neho zaútočiť. Dvaja mladíci si ho počkali a zbili ho pred zrakmi jeho spolužiakov. "Vychádzal zo školy, dvaja chlapci si ho odchytili a tam dole ho zbili, dokopali ho na zemi," hovorí Petrova spolužiačka. 

Dievča, pre ktoré Petra zbili, sa snažilo útočníkov zastaviť. Nepomohli ale ani jej prosby a slzy, a tak sa musela pozerať, ako Peter leží bezmocne na zemi.

Peter dostal na zemi niekoľko bolestivých rán a po tele má viacero škrabancov. K miestu našťastie pribehol muž, ktorý pred školou čakal na svoje dieťa. Ten útočníka okamžite spacifikoval. "To bol vlastne policajt mimo služby, ktorý ma zachránil a tomu  by som chcel aj poďakovať," hovorí Peter.

Polícia obvinila jedného mladíka

Polícia zatiaľ obvinila jedného mladíka. Druhý sa údajne do bitky priamo nezapojil a iba držal Petrovu kamarátku. Ten preto v prípade figuruje ako svedok. "Poverený policajt začal v danej veci trestné stíhanie pre prečin výtržníctva," vraví nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Mladíkovi, ktorý mal údajne zaútočiť na Petra zo žiarlivosti, hrozí teraz trest až do troch rokov väzenia. Na adrese, kde býva, nám počas dňa nikto neotváral dvere.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ/ilustračná

Súvisiace články

Najčítanejšie správy