Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Žena (32) ponúkala sexuálne služby, mužov nakazila HIV
Zdielať na

Žena (32) ponúkala sexuálne služby, mužov nakazila HIV

PRIEVIDZA / Viac ako sedem rokov je HIV pozitívna, napriek tomu poskytuje sexuálne služby! 32-ročná žena z Prievidze mala pomer s viacerými mužmi. Ani jeden z nich však netušil, že je infikovaná. Policajti ju ale zadržali a obvinili. Napriek tomu pokračuje v poskytovaní sexuálnych služieb ďalej. Podľa odborníkov je jej správanie mimoriadne nebezpečné. Žena navyše užíva drogy.

O HIV vedela

Žena (32) poskytovala sexuálne služby niekoľko rokov. Jej zákazníci ani len netušili, že hazarduje s ich zdravím. "Obvinená mala ešte v roku 2006 diagnostikovaný vírus HIV, o čom vedela," uviedla hovorkyňa trenčianskych krajských policajtov Elena Antalová.

Napriek tomu ponúkala sexuálne služby. Svojim zákazníkom o víruse nič nepovedala. "Za pohlavný styk si účtovala 50 eur, za orálny mala taxu 25 €," dodala Antalová.

Známy: Chodilo k nej veľa chlapov

"Ona bola kedykoľvek k dispozícii na telefón. Chodilo k nej veľa chlapov," hovorí známy infikvovanej ženy. "Takto ohrozila najmenej štyroch mužov," hovorí policajná hovorkyňa.

"Som v šoku. Ja som nevedel, že má HIV," dodáva známy infikovanej ženy. Tú policajti už obvinili. Napriek tomu poskytuje sexuálne služby ďalej. Na inzerát sme zavolali aj my. "Ahoj, môžeme sa stretnúť. Jasné aj hneď," hovorí infikovaná žena.

Žena na dohodnuté miesto prišla. Keď ale zistila, že o sexuálne služby záujem nemáme a chceme len vedieť, prečo ohrozuje druhých, odmietla komunikovať.

Správanie je nebezpečné

Jej správanie je veľmi nebezpečné. Nakaziť môže každého z jej klientov. HIV vírus je totiž nevyliečiteľný. "Prenáša sa sexuálnym stykom a krvou najmä u narkomanov," uviedla riaditeľka Regionáleho úradu verejného zdravotníctva v Bojniciach Zuzana Tornociová.

Mladeej žene, ktorá poskytovala sexuálne služby viac ako dva roky, hrozí trest 7 až 12 rokov. Taktiež mohla nakaziť desiatky ľudí. Prievidzkí kriminalisti už niekoľkých mužov, ktorí s ňou mali pomer, našli. Všetci okamžite išli na testy.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy