Skoro jasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Nehoda v Košiciach. Policajné auto sa zrazilo s osobným!
Zdielať na

Nehoda v Košiciach. Policajné auto sa zrazilo s osobným!

KOŠICE / Možno nepozornosť sa podpísala pod jednu haváriu, ktorá sa predpoludním odohrala v Košiciach. Auto s malým dieťaťom po náraze letelo po ceste ako golfová loptička a pristálo na streche. To policajné, s ktorým do seba narazili, zostalo na ostrovčeku. Zasahovať museli nielen hasiči, ale aj tri záchranárske posádky.

Hrozivo vyzerajúca nehoda sa stala v Košiciach. "V civilnom aute sa nachádzali tri osoby - jedno dieťa a dvaja dospelí," potvrdil veliteľ zásahu Hasičského a záchranného zboru v Košiciach Marek Majerský.

Ktoré auto prešlo na červenú?

Osobné auto, v ktorom sedelo 9-ročné dievčatko, letelo po náraze asi 20 metrov. Jediným šťastím bolo to, že malo dobre bezpečnostné vybavenie. Teraz je otázne to, kto prechádzal križovatkou na červenú.

V nemocnici skončili všetci piati pasažieri vrátane policajtov. Našťastie dokázali všetci stáť na vlastných nohách. O sile nárazu svedčí aj totálne zdemolované policajné auto, ktoré pravdepodobne poputuje do šrotu.

Našťastie aj muži zákona skončili len s obviazanými hlavami. Všetci svedkovia aj tvrdia niečo iné. Najprv ten, ktorý sedel v aute s dieťaťom a ženou. "Brat, ktorý sedel vpredu hovorí, že šli na zelenú."

No ten, ktorý išiel za nimi prikývol policajtom, že žena s Citroënom išla na červenú. Vodičkin manžel a otec dievčatka plechy auta oželel. Podľa nich musel niekto v čase nehody nad nimi držať ochrannú ruku. Smerovali totiž do kostola. 

Súvisiace články