Polojasno
22°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Pri Holiciach sa zrazili dve autá, žena (†57) zomrela
Zdielať na

Pri Holiciach sa zrazili dve autá, žena (†57) zomrela

ŠAMORÍN, DUNAJSKÁ STREDA / Šmykľavá cesta a pravdepodobne neprimeraná rýchlosť si na ceste medzi Šamorínom a Dunajskou Stredou opäť vyžiadali krutú daň. Na mieste nehody zhynula 57-ročná žena.

Cesta bola ako ľad

Cesta bola v čase nehody totálne zľadovatená. Zrážka dvoch osobných áut sa skončila tragicky. 57-ročná žena šoférovala auto smerom do Dunajskej Stredy. Vonku bolo slabo pod nulou a padal mrznúci dážď. Vodička stratila nad autom kontrolu a zrazila sa oproti idúcim autom.

"Vodička pravdepodobne neprispôsobila rýchlosť jazdy stavu vozovky a prešla do protismeru, kde došlo k zrážke," potvrdila trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Dvaja ľudia sa zranili

Silný náraz auto stlačil na polovicu, 57-ročná žena vážnym zraneniam na mieste podľahla. Druhé auto šoférovala 30-ročná žena, vedľa ktorej sedel 34-ročný muž. Obidvaja skončili v dunajskostredskej nemocnici.

Po nehode bol prejazdný iba jeden jazdný pruh, dopravu preto usmerňovali policajti až do odstránenia havarovaných áut. Počasie komplikovalo dopravu na viacerých miestach, polícia preto upozorňuje vodičov, aby boli pri jazde opatrní a ak je to možné tak radšej cestu odložili.

Súvisiace články