Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Peter (†37) a Irena (†53) zomreli pri nehode, do práce už neprišli
Zdielať na

Peter (†37) a Irena (†53) zomreli pri nehode, do práce už neprišli

RUŽOMBEROK / Ďalšie dva životy vyhasli pri dopravnej nehode na slovenských cestách. Peter (37) a Irena (53) havarovali za Ružomberkom. Auto, v ktorom sa viezli narazilo do prívesu, ktorý sa za jazdy odtrhol z nákladného auta.

Cesta za prácou sa skončila tragédiou

V zlomku sekundy sa cesta za prácou do Rakúska zmenila na tragédiu. Ďalšie dve ženy z osobného auta, skončili s ťažkými zraneniami v nemocnici. tragická dopravná nehoda sa stala krátko pred 18-tou hodinou. Vodič Volkswagenu nemal najmenšiu šancu zrážke zabrániť.

Išiel smerom na Martin a asi dva kilometre za Ružomberkom sa pred ním z ničoho nič objavil príves plne naložený posilňovacími strojmi a závažiami. Ten sa za jazdy odtrhol z nákladného auta, ktoré šoféroval 21-ročný vodič z Českej republiky. Príves s ťažkým nákladom osobné auto spolu s jeho štvorčlennou posádkou privalil.

Peter a Irena boli na mieste mŕtvi

37-ročný Peter a jeho 57-ročná spolujazdkyňa z predného sedadla boli na mieste mŕtvi. 66-ročná Helenu a 37-ročná Luciu sediace vzadu vyslobodili hasiči a pomohli záchranárom pri ich prvotnom ošetrení. Ich stav je momentálne stabilizovaný, no naďalej zostáva veľmi vážny.

Štvorica z východného slovenska mala namierené do Rakúska, ženy tu mali pracovať ako opatrovateľky. Polícia momentálne zisťuje prečo sa príves odtrhol. Nákladné auto bolo podľa našich informácií o asi tonu preťažené.  Náklad prívesu zatiaľ nevážili.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy