Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Poslanec zaútočil na suseda, odviezli ho na psychiatriu
Zdielať na

Poslanec zaútočil na suseda, odviezli ho na psychiatriu

BRATISLAVA / Obyvatelia pavlačových bytov v Bratislave boli ráno v šoku. Zobudil ich obrovský hluk a množstvo vulgarizmov. Došlo aj k fyzickému napadnutiu. O to väčším prekvapením bolo, že takto vystrájal poslanec Michal Muránsky.

Vraj dôsledok nehody

K vyčíňaniu mestského poslanca Michala Muránskeho došlo v ranných hodinách, približne o siedmej na Mestskej ulici. Okrem demolovania vlastného bytu, sa mal pustiť aj do toho susedného. Dôkazom toho je rozbité okno a množstvo krvi na zemi.

V centre jeho najväčšej agresie bola aj mladá žena. S Muránskym má totiž bývať v jednom byte. S celej situácie bola v šoku. Okrem toho pod okom mala podliatinu, tvrdila ale, že to je dôsledok nehody. "Nebudem sa radšej k tomu vyjadrovať," povedala.

Trestné oznámenie ešte nepodali

"Vyšiel von, stále vykrikoval a vulgárne nadával, a potom mi jednu vrazil, takto do ruky. Zaútočil na mňa," hovorí napadnutý sused. A neprestal ani po príchode policajtov. Podľa našich informácií svoju agresiu mal nasmerovať aj proti nim.

Policajti 31-ročného poslanca spacifikovali. Následne ho záchranári odviezli na psychiatriu v nemocnici na Mickiewičovej ulici, kde si ešte pár dní poleží. Poškodení v tomto prípade na Michala Muránskeho trestné oznámenia zatiaľ nepodali.

Sú za tým drogy

Okrem toho ani polícia sa ešte nerozhodla, či vo veci začne trestné stíhanie. Podľa našich informácií ale za ranným vyčíňaním mestského poslanca údajne stoja drogy. "Okolnosti tejto veci v súčasnosti preverujú a vecou sa naďalej zaoberajú policajti Obvodného oddelenia PZ Nové mesto-východ," informuje hovorkyňa policajného zboru Karina Považanová.

Facebook/michal muransky

Súvisiace články

Najčítanejšie správy