Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Zákazník sa vyhráža čašníčke, mala vynadať jeho mame
Zdielať na

Zákazník sa vyhráža čašníčke, mala vynadať jeho mame

HUMENNÉ / Pre desať eur skončila na liekoch. Čašníčka z Humenného sa pre agresívneho zákazníka bojí vyjsť von. Muž totiž ušiel z reštaurácie bez platenia, žena zavolala políciu a odvtedy má zo života peklo. Zákazník sa jej vraj vyhráža, že jej nepomôže ani polícia a nech je rada, že ešte žije...

Čašníčka musela navštíviť psychiatra

Čašníčku Andreu by ani vo sne by nenapadlo, že raz skončí kvôli zákazníkovi na liekoch. "Bude sa mi smiať, ale nabudúce príde s pištoľou," vraví Andrea. "To je nezmysle," bráni sa zákazník.

Všetko sa začalo tým, že zákazník ušiel z reštaurácie bez platenia a čašníčka to oznámila na polícii. To sa mu nepáčilo  a tak sa jej mal vyhrážať. "Že môžem byť rada, že žijem a že ani polícia mi nepomôže," tvrdí Andrea.

Dlh napokon prišla vyrovnať mužova mama, no s čašníčkou si vraj vôbec nepadli do oka. "Vymyslel si totálnu somarinu. Vraj som jeho mame nepekne nadávala," bráni sa čašníčka.

Muž  preto vtrhol do reštaurácie, schytil niekoľko jedálnych lístkov a hodil ich do čašníčky. Mladá čašníčka sa odvtedy bojí vyjsť na ulicu. Po incidente dokonca navštívila psychiatra.

"Dvadsaťjeden dní som maródovala a mala som ešte ďalšie dva týždne. No povedala som psychiatrovi, že musím ísť do práce, lebo potrebujem peniaze," vraví čašníčka.

Polícia prípad rieši ako priestupok

"Prípad je v štádiu objasňovania. Momentálne je evidovaný ako podozrenie z priestupku proti občianskemu spolunažívaniu," potvrdila prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Avšak vo chvíli, keď sme sa oň začali zaujímať, až taký jednoznačný priestupok to už nebol. "V tomto prípade sa vyskytli nové skutočnosti, ktoré budú predmetom objasňovania a následne bude vo veci rozhodnuté," doplnila hovorkyňa.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy