Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Reportérka stratila vedomie v priamom prenose, rozhovor ale dokončila!
Zdielať na

Reportérka stratila vedomie v priamom prenose, rozhovor ale dokončila!

UTAH / Americká reportérka Brooke Grahamová na svoj posledný živý vstup pre televíziu KUTV len tak rýchlo nezabudne. Uprostred rozhovoru totiž odpadla. Zachovala sa však ako tá najväčšia profesionálka! Záznam z vysielania zverejnil video server Live Leak.

Odpadla uprostred otázky

Brooke Grahamová robila v sobotu živý rozhovor s dvoma lyžiarmi na tému beh na lyžiach. Uprostred rozhovoru jej pravdepodobne prišlo zle a odpadla priamo do snehu. Jeden z prítomných lyžiarov sa ju ešte snažil zachytiť, ale jej pádu už nedokázal zabrániť. Spovedaný respondent sa jej po páde snažil dať dole z nôh lyže. Reportérka po pár sekundách opäť precitla a pokračovala v rozhovore, ako keby sa nič nestalo!

"Keď som sa prebrala, nemala som tušenie ako dlho som bola mimo. Všimla som si však, že ma stále natáča kameraman, tak som sa rozhodla v interview pokračovať," opísala dodatočne kuriózny rozhovor Grahamová.

Nestalo sa to prvýkrát

Celú situáciu zobrala reportérka s humorom a aj vo vysielaní sa s úsmevom priznala že sa pošmykla a spadla. "Žiaľ, toto sa mi nestalo prvýkrát. Vo vysokých nadmorských výškach a chladnom počasí sa mi to občas stane," povedala reportérka.

Keď Brooke prišlo nevoľno, varovala aj produkciu, že jej nie je dobre, avšak vzápätí sa už zrútila k zemi. Reportérka navštívi nasledujúce dni svojho lekára, aby svoje zdravotné problémy konečne vyriešila.

Veľká chyba rádia

V médiách sa občas udejú aj nepochopiteľné situácie. Cyperský štátny rozhlas v na Nový rok omylom odvysielal novoročný prejav bývalého prezidenta Dimitrisa Christofiasa, namiesto aby pustili ku slovu súčasnú hlavu štátu Nikosa Anastasiadisa. Môžeme len dodať, že ho to určite nepotešilo. Viac si prečítajte TU.

Vypnutý mikrofón

Zlým snom všetkých moderátorov na svete je povedať niečo nevhodné v priamom prenose. Pred Vianocami sa o tom presvedčil aj americký moderátor správ z televízie KSNW Justin Kreamer. Po rozlúčení sa s divákmi, mu zvukári nestiahli mikrofón a tak divákom v americkom Kansase ponúkol ešte čosi. VIAC ČÍTAJTE TU.

Tvrdé porno si v televízii nevšimli

Švédska spravodajská televízia TV4 si tiež nedávno vyrobila pekný škandál. Desať minút porna v živom vysielaní ranných správ, to sa nestane len tak. Premietali ho totiž rovno za moderátorkou. Zvláštne však ostáva, že si to nikto nevšimol...

Divákom to však neušlo a šokujúce zábery si správne zaradili do kategórie mládeži neprístupné. Moderátorka však zatiaľ s vážnym várazom rozoberala s reportérkou v živom vstupe ťažkú situáciu v Sýrii. V pozadí zase vystrájala rozvášnená brunetka. Viac TU.

Dialy Mail, Live Leak

Súvisiace články