Skoro jasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Moderátorovi nevypli mikrofón, hrešil v priamom prenose
Zdielať na

Moderátorovi nevypli mikrofón, hrešil v priamom prenose

WICHITA / Zlým snom všetkých moderátorov na svete je povedať niečo nevhodné v priamom prenose. Cez víkend sa o tom presvedčil aj americký moderátor správ z televízie KSNW Justin Kreamer. Po rozlúčení sa s divákmi, mu zvukári nestiahli mikrofón a tak divákom v americkom Kansase ponúkol ešte čosi.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Za svoje slová pyká

Zamestnávateľ, americká televízia KSNW, ktorá vysiela v štáte Kansas s moderátorom okamžite rozviazala pracovnú zmluvu. Justin Kreamer sa v sobotu ako obvykle rozlúčil s divákmi. Na obrazovke už bežali titulky, moderátor tak očakával, že jeho mikrofón už je vypnutý. 

Mýlil sa, pretože zvukár mu mikrofón nestiahol. Potom, ako moderátor uviedol, že už nemajú viac času na správy a ukončil prenos, bolo jasne počuť ako povedal svojim kolegom "tak padáme" (let´s get fuck outta here). V zázname, ktorý koluje na internete, je ostrejšie slovíčko vypípané.

Televízia KSNW tvrdo zakročila.

Už v pondelok zmizol Keranerov profil zo stránky televízie a moderátor pre miestne noviny priznal, že bol prepustený. "Je mi to trápne. Urobil som niečo mimoriadne neprofesionálne. Od chvíle, ako začnete pracovať v tomto obore do vás hustia, aby ste si dávali pozor na mikrofóny," povedal pre nydailynews.com moderátor.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy