Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
JNDG to rozbalili! Na Dunaji to žilo
Zdielať na

JNDG to rozbalili! Na Dunaji to žilo

BRATISLAVA / JNDG, táto skratka vám nič nehovorí? Preložíme to: Joj News Dance Group, je to tanečná skupina Jojkárov. Tí mali celý mesiac jedného spoločného menovateľa - drinu. Ráno skoro vstávali a večer chodili neskoro spať aby, sa scenár mohol zopakovať. Až do 27. júla, keď na Nábreží River Parku rozhýbali seba ale aj vás, našich divákov. A možno vďaka tejto šou, aj budúcich tanečníkov...

Skúšali už od rána

Tak ako všetci profesionáli aj naši moderátori, redaktori, či produkční, si na pódium bez generálky netrúfli. Tak už o ôsmej ráno opäť skúšali. Po viac ako  mesačnej príprave, sa na tanečné vystúpenie poctivo pripravovali nielen ženy, ale aj muži.

"Mňa zatiaľ tá nervozita nechytá. Myslím si, že aj tí ľudia ktorí prišli sa chcú v prvom rade zabaviť. Všetko je pripravené, ešte treba doladiť make-up a vlasy, ale čo sa týka pohybov som pripravená!" Takéto boli reakcie tanečníkov ráno pred vystúpením. "Sú perfektní, sú fakt dobrí," dodal Chris Bryan Rone, lektor a choreograf, ktorý ich celý mesiac na vystúpenie pripravoval.

Zabavili sa spolu na jednom pódiu

A potom to prišlo! Nielen opakovaný aplaus, ale aj hodnotenia od tých čo tancujú roky, sú po vystúpení na našich jojkárov viac než dobré. "Je vidno, že sú partia, že sa majú radi. Vychádzala z nich čistá radosť. Krásne!" opísala svoje dojmy z vystúpenia Iveta Tkáčová z Riverpark Dance School.

"Ja by som to nemala priznať, ale triasli sa mi kolená, ale inak to bolo fajn. Užívala som si to naplno, bolo to skvelé," takéto boli reakcie našich kolegov po vystúpení. "Tanečníci sú výborní, to bol úplný havy metal toto," s úsmevom dodal generálny riaditeľ TV JOJ, František Borovský.

Poďte si zatancovať

A práve prekvapenia plánuje v najbližších mesiacoch pre všetky vekové kategórie tanečná škola hneď niekoľko ďalších. "Práve sa pracuje na novom tanečnom rozvrhu a to čo si mamičky priali, čo im chýbalo, je balet pre deti, to plánujeme. Taktiež nových tanečných lektorov hip hopu" prezradila Iveta Tkáčová z Riverpark Dance School. Tak ten by po dnešnom výkone mohol našich kolegov zlákať tiež.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články