Polojasno
19°
Bratislava
Monika
7.5.2024
VIDEO. Hviezdou novozélandských pláží je toto surfujúce prasiatko
Zdielať na

VIDEO. Hviezdou novozélandských pláží je toto surfujúce prasiatko

NOVÝ ZÉLAND / Titulky novín na Novom Zélande už niekoľko týždňov patria čiernemu chlpatému prasiatku. Prečo? Malý krochkáč síce nevie lietať, ale je fenomenálnym surférom.

Máte zaujímavé video. Pošlite ho sem. Ďakujeme!

Každou jazdou sa zlepšuje

Asi dvojmesačné prasiatko je domácim miláčikom v rodine novozélandského surfera Matthewu Bella. Na surfe stálo už ako trojtýždňové a každou jazdou po vlnách oceánu sa zlepšuje. Jeho majiteľ ho vychvaľuje do neba. A to nielen pre jeho surferské zručnosti, ale aj milú povahu.

"Je mimoriadne priateľské. Rado navštevuje deti, starých ľudí, hocikoho, má rád každého, kto ho potľapká, či poškrabká,“ hovorí majiteľ prasiatka Matthew Bell. Prasiatko surfér sa volá Zorro a je krížencom novozélandského domáceho prasiatka kuni kuni a zrejme diviaka.

Zorro sa na doske dlho neudrží

Pláž a voda sa stali jeho druhým domovom. Pravdou však je, že Zorro sa na doske nikdy dlho neudrží a na breh musí doplávať. Aby v surfovaní napredoval, majiteľ upevnil na dosku kusy látky na ktorých sa Zorrove pacičky tak nešmýkajú. Prasiatko si tak môže vychutnávať dlhšie jazdy na búrlivých vlnách.

Milé aj šokujúce. Tu sú najlepšie amatérske kúsky všetkých čias...


TV JOJ

Súvisiace články