Skoro jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Za sex pri úrade vlády skončili na polícii...
Zdielať na

Za sex pri úrade vlády skončili na polícii...

Chuť na sex neovládla dvojica Bratislavčanov vo veku 20 a 19 rokov. Okolo jednej hodiny v noci z piatka na sobotu si to mladíci užívali priamo v Starom meste. Informáciu ako prvý zverejnil denník Nový Čas.

Za sex na verejnosti im hrozia tri roky

Sexuálnym radovánkam sa dvojica oddala pri križovatke ulíc Banskobystrická a Spojná. Neďaleko sa nachádza Prezidentský palác aj úrad vlády. Oboch milencov predviedli na políciu a obvinili z výtržností.

Na verejne prístupnom mieste vyvolali verejné pohoršenie vykonávaním pohlavného styku. Hrozia im za to až tri roky za mrežami. "Mohli si na sex nájsť lepšie miesto, napríklad ísť do lesa, ak nemajú možnosť milovať sa niekde v byte" cituje denník Nový Čas obyvateľku neďalekého domu.

Užívali si sex v kancelárii

Niektorí ľudia nemajú žiadne zábrany. No a čo, že sa nachádzajú v práci, že žalúzie nie sú zatiahnuté, že ľudia od naproti si celý milostný akt nakrúcajú. Dvojica si sex užívala plnými dúškami!

Dvaja Briti si uprostred Nottinghamu počkali na ukončenie pracovnej doby a sex si užívali zozadu priamo pri oknách kancelárie. Bez závesov a žalúzií. A samozrejme so svedkami.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články