Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ruinuje futbal vzťahy? Nevernice sa vyhovárajú na málo pozornosti
Zdielať na

Ruinuje futbal vzťahy? Nevernice sa vyhovárajú na málo pozornosti

Futbalové majstrovstvá Európy vážne ohrozujú vzťahy! Možno si to hovoríte aj vy dámy, keď sa ten váš nemôže odtrhnúť od obrazovky, ale teraz to potvrdzuje aj jeden kuriózny fakt. Zatiaľ čo muži s napätím sledujú zápasy, ženy taktiež pozorne prehľadávajú internetové zoznamky.

Od začiatku futbalového Eura 2012 praskajú zoznamky vo švíkoch a pribudlo poriadne veľa zadaných dám. Kým muži s napätím sledujú futbal, ženy surfujú na internetových zoznamkách.

Partnerky sa cítia odstrčené

Až o 77 percent sa zvýšila návštevnosť istej zoznamky pre neverných. Podľa jej hovorkyne počet sexuchtivých zadaných žien rastie priamo úmerne s číslami sledovanosti jednotlivých zápasov. Priveľa času stráveného s pivom a ovládačom v ruke skrátka neprospieva vzťahu. Partnerky vášnivých fanúšikov sa cítia odstrčené a nespokojné. Profitovať tak môžu chlapi, ktorých futbal až tak neberie.

Futbal vs. vzťah

Do finále zostávajú už iba tri dni, a tak je otázkou, či bude strašidelne vysoké číslo rásť alebo si ženy povedia, že to už nejako vydržia. Už teraz je ale jasné, že za obeť týmto majstrovstvám zrejme padne niekoľko vzťahov.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články