Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ako sa zbaliť na dovolenku? Muži to vraj majú ľahšie
Zdielať na

Ako sa zbaliť na dovolenku? Muži to vraj majú ľahšie

Leto začalo a s ním aj dovolenky. Dominantná je pri balení žena. Zatiaľ čo muž má v kufri len to, čo je nevyhnutné, pre ženy je toho „nevyhnutného“ podstatne viac. Ako sa teda správne pobaliť a na čo je potrebné dávať pozor?

Ženy sú zložitejšie

Muži si z balenia veľkú hlavu nerobia. Nie je pre nich problém predviesť jeden outfit aj viackrát. No ženy myslia na všetko - či sukňa ladí s účesom, opasok s lakom na nechty a kabelka s topánkami.

Urobte si zoznam

Aby ste sa vyhli stresu, ako natlačiť polovicu domácnosti do jedného malého kufra, pripravte si zoznam... Ale nech nie je dlhší ako jedna rolka toaletného papiera. Podľa sociologičky Sylvii Porubänovej "sú v tomto ženy oveľa praktickejšie, ak neberieme do úvahy také výstrelky, ako 30 párov topánok."

Kvalita je aj kvantita

Chcete dobrú radu? Pri balení myslite nielen na obsah, ale hlavne na hmotnosť batožiny, aby ste sa vyhli nepríjemnostiam na letisku. Dávajte teda pozor, koľko kilogramov batožiny vám povoľuje so sebou vziať spoločnosť, ktorou letíte na vysnívanú dovolenku. Vyhnete sa tak prípadnému plateniu stoviek eur za nadváhu.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Isifa

Súvisiace články