Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Andrea Pálffy-Belányiová (35) neudržala smiech. Môže za to pes...
Zdielať na

Andrea Pálffy-Belányiová (35) neudržala smiech. Môže za to pes...

Smiala sa tak, až jej tiekli slzy! Moderátorka Novín o 12-tej Andrea Pálffy-Belányiová neudržala smiech po tom, čo prečítala správu o psej televízii. O chvíľu sa smial už celý štáb, ako dokazujú aj zábery zo zákulisia.

Televízia pre psov

"Nemôžem sa nesmiať. Ešte v tej zvieracej ríši ostaneme. O chvíľu vám ukážeme vtáka roka. Ste zvedaví? Aj ja," povedala takmer na konci vysielania moderátorka Andrea. A potom sa začala smiať ešte viac!

Čo to však spôsobilo? Moderátorka totiž predtým rozprávala o televíznom kanáli určenom iba pre psov. Ten spustili v južnej Kalifornii, pretože majitelia nechceli, aby sa ich domáci miláčikovia cítili osamotene.

Autori tohto nápadu veria, že psia televízia pomôže zmysluplne stráviť psíkom samotu. Keďže sú farboslepé, prispôsobili im aj televízne šoty tak, aby ich dokázali so záujmom vnímať.

Možno vás vôbec neprekvapí, že psy sa najradšej dívajú na iné psy a podľa toho zostavovali autori aj obsah vysielania. Majitelia, ktorí si psí kanál predplatili tvrdia, že ich domáci miláčikovia sú večer omnoho pokojnejší a počas ich neprítomnosti neničia zariadenie domu.

Záchranou reklamný brejk

Nutno dodať, že televízna reportáž bola poňatá veľmi humorne. Veď nápad je to skutočne originálny a aj psíkovia vyzerali mimoriadne zaujato.

Andrein smiech ešte podporil jej televízny kolega, moderátor Ján Mečiar, ktorý v štúdiu spovedal kozmetičku Silviu Vrbovskú. No a nakoniec sa rozosmiali aj kameramani, osvetľovači či maskérka. Našťastie psí príspevok bol posledným pred reklamnou prestávkou... Pozrite si VIDEO.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

Andrea Pálffy-Belányiová_moderátoka_smiech_TV JOJ

TV JOJ

Súvisiace články