Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Skupinový sex či sado-maso? Nemusí to byť úchylka
Zdielať na

Skupinový sex či sado-maso? Nemusí to byť úchylka

Rýchlovka so šéfom, sexi letuškou či dokonca nespútaný gang bang. A to všetko beztrestne! Áno! Za búrlivým orgazmom sa totiž môže skrývať aj obyčajný sen. Naše podvedomie je plné nevypovedaných fantázií...

Erotické sny. Áno či nie?

Sníva každý. Ten šťastnejší si to aj pamätá a ten najšťastnejší užíva plnými dúškami. Hlavne v prípade erotických radovánok. V ordinácii sexuológa majú preto snové slasti pevné miesto. Nie vždy však prebiehajú hladko. Zimomriavky nám totiž môžu nabiehať aj z nepríjemných pocitov. Najmä po prebudení.

"Takéto sny vydesia ľudí hlavne vtedy, ak sa netýkajú partnera, ak sa v sne milujeme so ženou, mužom, prípadne známym. Potom sú to sny, ktoré predstavujú akt s osobou toho istého pohlavia...alebo, keď je aktivita niečím nezvyčajná – napríklad sex na verejnosti," hovorí sexuologička Danica Caisová.

Choďte do toho!

Netreba sa báť homosexuálnych snov. Väčšinou ide o vyrovnávanie sa s vlastnou identitou. Na druhej strane, ak máme po prebudení šteklivý pocit v žalúdku, prečo to nevyskúšať?

Plniť si svoje tajné fantázie sa však neodváži každý. Preto je tu ešte jedna cesta – rýchlo kurz snovej symboliky. Za pikantné snívanie sa netreba hanbiť, ani si ho zakazovať. Veľa totiž o nás vypovedá.

Čo už nie je v poriadku?

Ak sa nám pričasto snívajú erotické sny, tak by sme s tou našou sexualitou mali niečo robiť, lebo niečo nie je v poriadku. Odborníka treba vyhľadať aj v momente, keď sa nám vracajú násilné alebo pedofilné sny.

ISIFA

Súvisiace články