Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Všetko to začína dráždením bradaviek. Aj záchrana života...
Zdielať na

Všetko to začína dráždením bradaviek. Aj záchrana života...

Pre pánov sú symbolom ženskosti. Reč je o ženských prsiach. Príjemné chvíle však môžu zaručiť aj dámam. Sexuológovia totiž potvrdili, že dráždenie bradaviek ovplyvňuje tvorbu pošvového sekrétu. A to môže vyvolať orgazmus bez dráždenia klitorisu alebo pošvy. Hladkanie bradaviek a pŕs navyše môže zachrániť život.

Hra s prsiami je alternatívou napríklad v čase, keď nemôžeme mať pohlavný styk. Ale pozor na tempo, bradavky treba dráždiť na začiatku pomalšie.

Malé publikum

Postupne, ako sa endorfíny vyplavia a bradavky budú otužilejši, môžete pridať na intenzite. Ak sa váš partner rád pozerá na vaše prsia, hladkajte sa najprv pred ním sama dlaňami. Niektoré ženy majú rady priamu a intenzívnu stimuláciu, iné zase znesú len ľahký dotyk.

Každopádne, vždy je lepšie začínať jemne a postupne pritvrdzovať. Nemusíte sa o svoje prsia báť, že by utrpeli nejakú ujmu. Myslite na to, že sú stavané preto, aby vydržali všetky útrapy kojenia. Lekári dokonca pred pôrodom doporučujú tzv. otužovanie bradaviek. Ich intenzívnu stimuláciu, prípadne aj obtieranie drsnejším uterákom. 

Skúste sexshop

Ak vám nestačí obyčajná stimulácia - ústami, zubami, prstami partnera, môžete navštíviť sexshop a kúpiť si nejaké pomôcky. K jemnejším patria prísavky, rôzne prikladacie, alebo prilepovacie odoby. Poprípade svorky, ktoré možno nastaviť do prítlaku " len akože". Pre drsnejšie nátury existujú aj špeciálne kolíky, na ktoré sa dá prikladať závažie. 

Bradavky by nikdy nemali byť stlačené dlhšie než 20 minút. Čím kratšia je táto doba, tým lepšie. 

Bez podprsenky? Prevencia zápalu

Postavená bradavka je pre mužov erotickou výzvou. Pri pevných prsiach sa preto nemusíme báť občas si vyraziť bez podprsenky.Bradavky tak ľahko nepopraskajú a neriskujete zápal. Ďalším zdravotným aspektom hry s prsiami, je prevencia rakoviny prsníkov.

Po prvé, keď si aj my samé hladkáme prsia, môžeme si všimnúť akékoľvek nepravidelnosti. Tak isto nás môže "vyšetrovať" aj náš partner. Samozrejme klasické samovyšetrenie či mamograf rozhodne nevynechávajte. 

Potešenie, ktoré zachráni život

Jednej Angličanke sa minulý rok zmenil život o 180 stupňov. Diagnostikovali jej rakovinu prsníka. "So sestrami som bola na dovolenke v Španielsku a tam sa mi pustila krv z jednej bradavky," opisuje svoju situáciu Nicky Doyle. "Nebolo to veľké množstvo a kľudne som to mohla ignorovať, ale ja nie som taký typ človeka," dodáva. 

Ema Watson, Scarlett Johansson, či Lindsey Lohan. Hviezdy šoubiznisu sa snažia zaujať. A to napríklad aj tak, že chodia naostro. Na nohavičky či podprsenku však "zabúdajú" aj bežní smrteľníci. Nemusí však ísť len o spôsob, ako provokovať mužov. Ide aj o zdravie a pocit pohody...

Súvisiace články