Jasno
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Neuveriteľné! Človek pohrýzol hada
Zdielať na
Zahraničie

Neuveriteľné! Človek pohrýzol hada

Muž bol zrejme hladný a pravdepodobne aj značne podgurážený, rozhodol sa totiž, že zaútočí na hada. Zahryzol sa mu do kože a odhryzol dva kusy mäsa. Had, ktorý bol tento krát obeťou, pri útoku prišiel o niekoľko rebier.

Policajti v kalifornskom Sacramente sa zaoberajú neobvyklým prípadom. Keď dostali hlásenie, ani ich len nenapadlo, že obeťou bude plaz. Avšak predsa! 54-ročný muž zaútočil na hada. Odhryzol mu dva kusy mäsa, informoval server BBC.

Muža už obvinili a had sa po operácii zotavuje v útulku. "Darí sa mu dobre. Minulú noc sme ho operovali a myslím, že sme mu zachránili život," povedala Gina Kneppová z veterinárnej kliniky. Škrtič podľa nej stratil po útoku niekoľko rebier. Muž, ktorý hada pohrýzol, je vo väzbe. Údajne má problémy s alkoholom a incident si nepamätá.

"Čo, že som to vykonal?" pýtal sa útočník. "Ak nájdete majiteľa, povedzte mu, že ma to mrzí. Náklady na ošetrenie uhradím, " povedal novinárom. Majiteľ hada sa zatiaľ neprihlásil. Nie je ani jasné, ako sa had k agresívnemu jedákovi dostal...

Isifa/ ilustračné foto

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy