Jasno
18°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Hady a korytnačky ukrýval v slipoch! Pri pašovaní ho zatkla polícia
Zdielať na
Zahraničie

Hady a korytnačky ukrýval v slipoch! Pri pašovaní ho zatkla polícia

Zdroj: Isifa/ilustačné foto

Muž sa v Miami pokúsil nastúpiť do lietadla smerujúceho do Brazílie. Nebolo by na tom nič zvláštne, keby v nohaviciach neskrýval exotické zvieratá. Nakoniec sa mu však niekoľko hadov a korytnačiek do lietadla prepašovať nepodarilo. Po prstoch mu totiž klepli policajti. Momentálne je už v rukách mužov zákona.

Policajti z amerického Miami zatkli muža, ktorý mal v pláne do lietadla dostať 7 hadov a 3 korytnačky. Exotické zvieratá si starostlivo pobalil do nylónového vrecka. Hovorca amerického Úradu pre bezpečnosť v doprave uviedol, že pracovníkom letiska sa muža podarilo odhaliť pri kontrole vďaka telesnému skeneru.

Nie je to prvýkrát, kedy letiskoví kontrolóri pod oblečením cestujúcich našli nezvyčajný náklad. Podľa internetovej verzie denníka The South Florida Sun Sentinel sa napríklad v roku 2007 jeden muž pokúsil do lietadla v USA dostať malú opičku. Rozhodol sa, že si ju schová pod tričko. Ďalší podobný prípad sa stal v roku 1996. Žena vo svojej podprsenke ukrývala až  75 živých hadov.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy