Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Stalo sa v nedeľu 30. januára
Zdielať na

Stalo sa v nedeľu 30. januára

Zmeškali ste správy a chcete vedieť, čo sa deje okolo vás? Potrebujete rýchly prehľad najdôležitejších udalostí? Tak potom ste na správnom mieste! Nový projekt jojkárskej stránky NOVINY.SK prináša každý večer to najpodstatnejšie, čo počas dňa zachytili naši reportéri priamo v teréne...

Na Slovensku sa triasla zem! A môže sa opäť...

Včerajšie otrasy Zeme vystrašili aj obyvateľov Slovenska. Epicentrum zemetrasenia bolo síce u našich južných susedov, avšak hlásených bolo 464 výskytov v 81 mestách Maďarska, Slovenska a dokonca aj v rakúskom Hainburgu. Seizmológovia z Maďarska hovoria, že kým sa Zem upokojí môže to trvať aj niekoľko týždňov. Dovtedy nie sú vylúčené ďalšie otrasy, avšak s omnoho menšou silou.

Zemetrasenie pocítili aj ľudia v okolí Levíc a Nitry

Všetko vraj trvalo iba pár sekúnd. V panelákoch cítili otrasy hlavne na vyšších poschodiach. Poriadne vystrašení boli aj pacienti v levickej nemocnici, ktorí v šoku vybiehali na chodby.

Z vraždy českého podnikateľa obvinili dvoch mužov

O tom, že sa v Žiline našla mŕtvola sme vám už hovorili. Polícia z vraždy českého podnikateľa obvinila dvoch mužov. Miroslava z Kysúc a Petra, ktorého náš štáb dokonca nakrútil. Exkluzívne iba v Krimi novinách uvidíte jeho tvár.

Šokujúce odhalenie! Kamionisti porušovali predpisy

V sobotu urobili inšpektori práce nečakanú akciu. Predpokladali totiž, že v sobotu v noci nebudú vodiči z povolania očakávať žiadnu podobnú kontrolu. Výsledky boli prekvapujúce. Každý vodič kamiónu, ktorého preverovali porušoval predpisy.

Študenti falšujú diplomovky aj naďalej...

Napriek novému zákonu, ktorý má odzbrojiť falšovateľov diplomoviek si opäť študenti našli spôsob, ako sa ich pracnej výrobe vyhnúť. Svoje spôsoby zmenili aj agentúry, u ktorých si študáci takéto práce objednávali.

3D filmy bez okuliarov? A prečo nie?!

Ak ste nadšencami 3 D filmov, máme pre Vás dobrú správu. Nepotrvá to dlho a na ich pozeranie už nebudete pravdepodobne musieť chodiť do kina. Troj-rozmerný pohľad do často exotických končín sveta si totiž budete môcť vychutnať aj vo svojej obývačke.

Naša kolegyňa z Krimi porodila. Toto je Kubko

Naša redakcia Krimi novín sa opäť rozrástla o ďalšieho člena. Kolegynke Mirke Štrbákovej Urbanovičovej sa v nedeľu narodil syn Jakubko. Mirka tak na chvílu opustí Krimi redakciu a bude sa nejaký čas venovať príjemnejším povinnostiam.

Najčítanejšie správy