Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Pred dažďom utekal aj Bill Clinton. Búrka mu skazila príhovor
Zdielať na

Pred dažďom utekal aj Bill Clinton. Búrka mu skazila príhovor

Zlé počasie ukončilo slávnostné otvorenie charitatívneho plesu Life Ball vo Viedni.

Úrady vydali varovanie pred búrkami a nariadili ukončenie programu na preplnenom Radničnom námestí. Organizátori tradičného podujatia museli vynechať nielen plánovaný Clintonov príhovor, ale aj vystúpenie americkej tanečnice Dity Von Teese a speváčky Patti LaBelle. 

K účastníkom nočnej šou na námestí sa mala pôvodne prihovoriť aj americká herečka Whoopi Goldberg a prostredníctvom videa aj jej kolegyňa Sharon Stone. Súčasťou programu mala byť aj módna prehliadka s modelmi od Kennetha Colea, Calvina Kleina či Diany von Furstenberg.

VIP hostia a ďalší šťastlivci, ktorým sa podarilo získať lístky, sa napriek zlému počasiu a zrušeniu časti otváracieho programu dobre zabavili v priestoroch viedenskej neogotickej radnice. 

Osemnásty ročník charitatívnej akcie Life Ball bol predohrou svetovej konferencie o AIDS, na ktorú pricestuje do Viedne vyše 20.000 účastníkov z celého sveta. Konferencia AIDS 2010 sa začína dnes a potrvá do piatku. Výťažok z plesu bude ako tradične venovaný ľuďom trpiacim chorobou HIV/AIDS.

Najčítanejšie správy