Zatiahnuté
25°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Dom pedofilného vraha chcú zrovnať so zemou
Zdielať na

Dom pedofilného vraha chcú zrovnať so zemou

Zdroj: Wolfgang Staudt/ilustračné

Mladen Ogulinac v sobotu znásilnil a zabil len osemročné dievčatko.

Dedinčania chcú zbúrať jeho dom, kde dieťa zabil, aby po ňom zmazali všetky stopy, uviedol dnes server pressonline.rs.

"Tak sa zbavíme všetkých stôp existencie monštra Mladena Ogulinca! Nevieme, prečo bol zrušený trest smrti. On si iný trest ani nezaslúži," uviedol jeden z miestnych obyvateľov.

Páchateľov dom počas pohrebu dievčatka strážila policajná hliadka. Brutálneho zločinu sa dopustil v sobotu, keď z domu svojho suseda Stevana Jovanoviča odlákal jeho osemročnú dcéru, ktorá tam spolu so svojím štvorročným bratom bola v tom čase sama.

Ogulinac dieťa odviedol do svojho domu, kde ho znásilnil a následne udusil. Telo ukryl v lístí za domom a utiekol. Mŕtvolu dievčatka, ktorá niesla viditeľné stopy po znásilnení, našiel otec po príchode z práce na dvore svojho suseda po tom, čo jeho malý syn povedal, kto odviedol sestru.

Začalo sa pátranie po unikajúcom podozrivom vrahovi, do ktorého sa okrem polície a špeciálnych jednotiek so psovodmi zapojili aj miestni obyvatelia. Objavili ho po asi 20 hodinách na lesnej ceste, ako kráča smerom k svojmu domu.

Pred rozhnevanými miestnymi obyvateľmi, ktorí ho dobehli a začali biť, ho musela zachrániť polícia. Podľa mediálnych informácií mu okrem iného zlomili aj sánku. Televízia priniesla zábery, ako policajti privádzajú Ogulinca na veliteľstvo v Novom Sade bosého, s modrinami a krvavými fľakmi na odeve.

Ogulinca v roku 1989 odsúdili na desať mesiacov väzenia za pokus o znásilnenie. Miestni obyvatelia hovorili, že sa niektorým dedinčanom prostredníctvom sms-správ vyhrážal zabitím a tvrdil, že sa mu za to nič nestane, lebo má potvrdenie o tom, že je blázon. V súčasnosti mu hrozí 40 rokov väzenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy