Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Tragická pomsta! Zrazil cyklistu, lebo mu rozbil spätné zrkadlo
Zdielať na
Zahraničie

Tragická pomsta! Zrazil cyklistu, lebo mu rozbil spätné zrkadlo

Zdroj: TV JOJ/ilustračné

Cyklista (42) po surovej pomste utrpel rozsiahle zranenia a na mieste zomrel!!!

Rozzúrený Brit prešiel autom cyklistu, po tom, čo mu ten počas jazdy na dvojkolesovom tátošovi rozbil na vozidle spätné zrkadlo. Podľa obžaloby Sean Fitzgerald údajne použil svoje auto ako zbraň!

Jeho pomstu 42-ročný cyklista Paul Webb neprežil. Tento veľmi neobvyklý a ťažko uveriteľný prípad, ku ktorému došlo v apríli minulého roka, sa v týchto dňoch dostal pred súd.

Podľa obžaloby, do cyklistu Fitzgerald nabúral po tom, čo mu bicyklom poškodil na aute zrkadlo. K nešťastnému stretu došlo, keď prechádzal medzi vozidlom a obrubníkom.

Motorista podľa denníku Daily Mail pre rozbité zrkadlo stratil nervy a šialenou jazdou vystrašeného Paula začal prenasledovať a potom ho zrazil. Podľa obžaloby v tomto prípade jednoznačne išlo o úmyselný čin.

K celému nešťastiu došlo, keď sa 42-ročný Paul vracal na svojom dvojkolesovom tátošovi domov z rannej zmeny. Po tom, čo bicyklom nešťastnou náhodou rozbil na aute zrkadlo, pokračoval ďalej v jazde.

Majiteľ ho však na aute o chvíľu dohnal a začal sa s ním hádať. Paulovi sa, ale podarilo ujsť. Fitzgerald ho začal prenasledovať a následne autom nabúral do zadnej časti horského bicykla. Náraz bol podľa Daily Mail tak silný, že Paula zo sedadla katapultovalo niekoľko metrov do vzduchu. Pri zrážke utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Motorista ťažko zranenému mužovi nepomohol a z miesta tragédie ušiel. Po otrasnom čine sa Fitzgerald vrátil domov a spýtal sa suseda, či nepozná niekoho, kto by mu vedel opraviť auto. Svoju vinu pred súdom poprel. Pojednávanie tragického prípadu bude pokračovať v najbližších dňoch.

Zdielať na

Najčítanejšie správy